Newsroom

Newsroom

Έτσι θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο – μαθήματα ήθους από τους μικρούς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που οι μεγαλοπαράγοντες των ΠΑΕ «σκοτώνονται» για το αν και ποιος είναι περισσότερο διαπλεκόμενος, οι παίδες διδάσκουν εντελώς δωρεάν ήθος και μας δείχνουν πώς θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο.

5720c1231dc5246c1f8b4b94

Χθες πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα ο τελικός των πρωταθλήματος Κ-15 μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και επικράτησαν με σκορ 2-0 κατακτώντας τον τίτλο.

Το πιθανότερο, στην περίπτωση που κάτι ανάλογο συνέβαινε μεταξύ των ομάδων ανδρών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ είναι, αν δεν γίνονταν σοβαρά επεισόδια να είχαμε εμπρηστικές δηλώσεις παραγόντων που θα έκαναν λόγο για κακή διαιτησία ή κακή φιλοξενία ή ό,τι άλλο μπορεί να τους κατέβαινε στο κεφάλι.

Στην περίπτωση των παίδων όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μετά τη λήξη του αγώνα κι ενώ οι μικροί του Ολυμπιακού ήταν έτοιμοι να σηκώσουν το τρόπαιο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στάθηκαν όρθιοι και υποκλίθηκαν στους νικητές με μια θερμή χειραψία κι ένα ζεστό χειροκρότημα.

Νωρίτερα, κι ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιρναν τα μετάλλιά τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν εκείνοι που τους περίμεναν όρθιοι για να τους χειροκροτήσουν.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο δωρεάν μαθήματα πολιτισμού από τους μικρούς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. 

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…