"Έτρωγαν σάντουϊτς τα 15χρονα… παιδάκια που μου επιτέθηκαν" – Ειρωνεία από Καϊλή στο twitter για το επεισόδιο στην Αντίπαρο

Τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στην Αντίπαρο σχολίασε με ειρωνικό τρόπο μέσω twitter η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε…

Τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στην Αντίπαρο σχολίασε με ειρωνικό τρόπο μέσω twitter η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «συμπαθητικά 15χρονα παιδάκια που τους ξάφνιασε η παρουσία μου την ώρα που έτρωγαν σάντουιτς… με έκαναν άθελα μου να χαμογελάσω όταν μου επισήμαναν τρώγοντας πως εξαιτίας των κυβερνητικών κομμάτων δεν έχει ο κόσμος φαγητό… Είχε ζέστη στην όμορφη Αντίπαρο»

Όπως είχε γίνει γνωστό από τον ιστότοπο indymedia η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και η παρέα της αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση με τίτλο «Πέσιμο στην Εύα Καϊλή Στην Αντίπαρο» αναφέρει:

«Την Τετάρτη 29/7 στα Σοκακια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε Φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων (πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν «είμαστε όλοι Έλληνες») στα σοκάκια της Αντιπαρου.
Της επισημάναμε την ηθική της αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαιτήσαμε να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με συνοδεία Μπράβων. Κάποιος από την παρέα της πασοκας τηλεφώνησε σε δυο άτομα της νύχτας από το νησί οι οποίοι ήρθαν διακριτικά να ελέγξουν την κατάσταση και οι ίδιοι αργότερα επιτεθήκαν με χυδαία σεξιστικά σχόλια όπως <<δεν σ' αρέσει να σε γαμ... δεξιοι?!Σε συντροφισα που συμμετείχε προηγουμένως στην δράση,όταν την βρήκαν μόνη. Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. Πασοκ και μπουζούκια τέλος»

Σκληρό άρθρο από τους Financial Times για την Εύα Καϊλη-«Η άνοδος και η πτώση της υψηλού κύρους ελληνίδας πολιτικού»

Σκληρό άρθρο από τους Financial Times για την Εύα Καϊλη-«Η άνοδος και η πτώση της υψηλού κύρους ελληνίδας πολιτικού»

Με σκληρή γλώσσα παρουσιάζουν την Εύα Καϊλή οι Financial Times σε σημερινό τους άρθρο, «ρίχνοντας»…