Εθνική Ελλάδας: Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς

Σάλο προκάλεσε το πρωί της Τετάρτης μετά από δημοσίευμα πως διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε ντροπέ, την αποστολή της Εθνικής ομάδας με τη Γεωργία.

ethniki ellados podosfairou

Ένα δημοσίευμα περί ντοπαρισμένου παίκτη της Εθνικής ομάδας προκάλεσε σοκ στην ΕΠΟ Όπως αποδεικνύεται όμως το δημοσίευμα δεν ευσταθεί και ο… πανικός που προκάλεσε δεν είχε τελικά καμία βάση. Μάλιστα το όνομα που έγινε ευρέως γνωστό και προκαλεί πολλά ερωτηματικά, ήταν του παίκτη του Παναθηναϊκού και διεθνή, Φώτη Ιωαννίδη.

Σοκ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Ντοπέ ποδοσφαιριστής της εθνικής στο ματς με τη Γεωργία

 

Την ίδια ώρα ένα άλλο στοιχείο το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι ότι στο κείμενο του «dikisports», που αποκάλυψε το θετικό δείγμα, γίνεται αναφορά στο International Testing Agency, ως τον ελεγκτικό μηχανισμό που πραγματοποίησε τη δειγματοληψία, ωστόσο το ITA δεν είναι official partner ούτε της UEFA (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου η οποία είχε την ευθύνη του συγκεκριμένου αγώνα), ούτε της FIFA (Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου). Κι αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η UEFA έχει δικούς της δειγματολήπτες (γιατί είναι μια εύρωστη οικονομικά ομοσπονδία η οποία μπορεί να το κάνει χωρίς να σκέφτεται τα έξοδα), αλλά και τη μη ενημέρωση της ΕΠΟ δημιουργεί πολλές απορίες.

Aλλά και απο την μεριά της η ελληνική ομοσπονδία διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν να έχει ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η ΕΠΟ, μέσω ανακοίνωσης της, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».

Τελικά σύμφωνα με την UEFA που ενημέρωσε την ΕΠΟ  ότι  δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή στα τεστ που διενεργήθηκαν πριν τους αγώνες με Καζακστάν και Γεωργία. Όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά.

 

Έτσι, μπήκε οριστικό τέλος στα όποια σενάρια και διαρροές… επιβεβαίωναν πως ο Έλληνας διεθνής πιάστηκε ντοπέ αναστατώνοντας τόσο τους συλλόγους της χώρας όσο, φυσικά, και τη Γαλανόλευκη.

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

satti marina

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

Έχει συγκεντρώσει ήδη μέχρι στιγμής 1,7 εκατομμύρια προβολές καθιστώντας το βίντεο το πρώτο trend στην…

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

AP22242277968711

Πακιστάν: Τουλάχιστον 143 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον Απρίλιο λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων

«Αυτά τα ασυνήθιστα μοντέλα βροχοπτώσεων είναι άμεση επίπτωση της κλιματικής αλλαγής».