ΕΣΗΕΑ-Καμπάνα σε Ζούλα και σε ΕΡΤ για τον «μοσχοβίτη» ανταποκριτή από… την Κυψέλη

Αυτεπάγγελτη άσκηση δίωξης κατά διευθυντικών στελεχών της ΕΡΤ για το φιάσκο με τον ανταποκριτή στη Μόσχα ασκεί σύμφωνα με πληροφορίες το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.  

275604737 2819366515029461 8137416159486587049 n 5

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ιστορία της παραπλάνησης του κοινού με τον «ανταποκριτή» της ΕΡΤ στη Μόσχα, που τελικά έδινε ανταποκρίσεις από την Κυψέλη, κινητοποιήθηκε η ΕΣΗΕΑ. Με το θέμα ασχολήθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ieidiseis.gr, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ο «ανταποκριτής» έχει το ακαταδίωκτο καθώς δεν είναι μέλος του Σωματείου της ΕΣΗΕΑ. Ωστόσο, δημοσιογράφοι που είναι διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ και μέλη της ΕΣΗΕΑ, καλούνται να αντιμετωπίσουν την κρίση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, με πειθαρχική δίωξη

Η δίωξη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ασκείται σε βάρος των:

Κωνσταντίνου Ζούλα (πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ)

Φώτη Καφαράκη (Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης ΕΡΤ)

Γιάννη Τρουπή (Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών ΕΡΤ)

Άννας Παπασωτηρίου (υπεύθυνη τμήματος εξωτερικών ειδήσεων EΡΤ).

Δημήτρης Σαββίδης: «Πού να ήξερες ρε Καπουτζίδη…» – Η ανάρτηση για τα Τέμπη και το Παρά 5 που κάνει θραύση (video)

savvidis 1

Δημήτρης Σαββίδης: «Πού να ήξερες ρε Καπουτζίδη…» – Η ανάρτηση για τα Τέμπη και το Παρά 5 που κάνει θραύση (video)

Για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών και τη σύνδεση του με το Παρά…

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη: «Φταίει που δε με έχει δείρει;»

InCollage 20250123 181826555

«Άναψαν τα αίματα» στη Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Καιρίδη: «Φταίει που δε με έχει δείρει;»

«Μη με διακόπτετε κ. Καιρίδη, που θέλετε να ξαναπάτε σε υπουργείο μάλλον και θέλετε να…