«Εσείς φταίτε, τους καλύπτετε» – Κάτοικος Παλαμά ξεσπά κατά της ΕΡΤ και των ΜΜΕ (vid)

Ο Βάιος Παπαθανασίου μέσα σε δύο λεπτά διέλυσε την κυβερνητική προπαγάνδα στον αέρα της ΕΡΤ

ερτ

Τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τον Βάιο Παπαθανασίου, κάτοικο Παλαμά, στον αέρα της ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6».

Ο ίδιος δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Κυβέρνησης που άφησε μόνους και αβοήθητους τους ανθρώπους της περιοχής, ενώ στη συνέχεια έφερε τους δημοσιογράφους προ των ευθυνών τους, κατηγορώντας τους ότι καλύπτουν τους κυβερνώντες.

Μάλιστα όταν είχε πάρει φόρα προσπάθησαν να τον σταματήσουν, χωρίς αποτέλεσμα σε πρώτη φάση. Εν τέλει «τον έκοψαν» απ’ τον αέρα της εκπομπής για να μη συνεχίσει να φέρνει σε άβολη θέση την κυβέρνηση και τους ίδιους τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Είναι μια επιτελική αλφαδιά, καταστροφή απόλυτη. Ζήσαμε ακριβώς το όνειρο του Χόλυγουντ που ζει ο πρωθυπουργός χρόνια τώρα. Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι πνιγήκανε όπως η γιαγιά μου από την ίδια λάσπη που ζυμώνανε να μας ταΐσουν.

Οι ίδιοι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και δεν μιλάω μόνο για τη Δημοτική Αρχή, μιλάω για την Περιφέρεια, μιλάω για το ίδιο το κράτος που καθησύχαζε τον κόσμο ότι δεν συμβαίνει τίποτα ενώ ξέρανε ότι θα συμβεί ακριβώς αυτό το πράγμα.

Το γνωρίζανε, τοπικοί ρεμπεσκέδες παίζουν πάνω σε θύματα και καταστροφές και ζωές ανθρώπων. Τοπικοί υποτιθέμενοι άρχοντες που μας πουλάνε Ελλάδα για Έλληνες δεν βοηθήσανε πουθενά και ποτέ, κοιτάξανε μόνο το δικό τους κεφάλι, μέχρι που φωτογραφιζόντουσαν με υπουργούς που οι υπουργοί οι ίδιοι λέγανε «τι να κάνουμε με 500 κυβικά νερό ανά τετραγωνικό, ανά χιλιόμετρο».

Αυτούς έχουμε, αυτοί μας αξίζουν, αυτοί είμαστε. Μη νομίζετε πως θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο. Και είσαστε και εσείς υπόλογοι σε αυτό!

Δεν με ενδιαφέρει αν θα πείτε ότι μου δίνετε βήμα, δεν με νοιάζει.

Το βήμα το δίνετε γιατί υπάρχει απόλυτη καταστροφή. Είστε υπόλογοι, ΕΡΤ, κανάλια!

Δείχνατε στον κόσμο απ΄ό,τι μαθαίνω ότι πάνε όλα καλά! Βγήκε η Κεραμέως και είπε ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια και εμείς τρεις μέρες μέσα, μαθαίνανε τα παιδιά μας να πίνουν τρεις γουλιές νερό και να το γυρνάνε στο στόμα.

Εσείς φταίτε, εσείς τους καλύπτετε! Δεν φταίει κανένας άλλος! Σε κάθε καταστροφή κάνετε αυτό το πράγμα. Καλύπτετε τα καθάρματα. Βγήκε το άλλο το ρεμάλι, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής και είπε πως ο Βλοχός είναι ορεινός, ο άσχετος… »

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…