Newsroom

Newsroom

Ερντογάν – Ραγδαίες εξελίξεις: Ανακοίνωσε την οριστική ημερομηνία εκλογών στην Τουρκία

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Ερντογάν ανακοίνωσε την οριστική ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών στην Τουρκία

AP21170439604642

Κλείδωσε η ημερομηνία εκλογών στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν, οι εκλογές θα γίνουν στις 14 Μαΐου.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του ο Ερντογάν είπε: «Ο αείμνηστος Μεντερές είχε πει στις 14 Μαΐου 1950 “ως εδώ! Το έθνος μίλησε” και κέρδισε με συντριπτική πλειοψηφία». Και τώρα το έθνος μας θα πει “ως εδώ” στους πραξικοπηματίες την ίδια ημέρα 73 χρόνια μετά».

Επιπλέον, ο Ερντογάν δήλωσε ότι καμία εκλογική μάχη δεν είναι εύκολη αλλά είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και σε αυτή την αναμέτρηση.

Ερντογάν: Τι είπε στην ομιλία του

“Ξέρετε, το 2023, του οποίου τη δεύτερη εβδομάδα έχουμε αφήσει πίσω μας, δεν είναι απλώς μια ακόμα αρχή νέας χρονιάς για εμάς. Είμαστε ένα κόμμα που έχει θέσει τους στόχους του σύμφωνα με το εύρος του 2023 εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε κυβέρνηση. Στην 100η επέτειο της Δημοκρατίας μας, πετύχαμε τους στόχους που θέλαμε να πετύχουμε σε μεγάλη κλίμακα. Το 2023 είναι και το σύμβολο της 20ετούς πολιτικής εργασίας και υπηρεσιών μας και η αρχή του Τουρκικού Αιώνα. Αυτό είναι που κάνει τις επερχόμενες εκλογές σημαντικές και ιστορικές. Καμία επιλογή στη ζωή μας δεν ήταν εύκολη. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση μπήκαμε με μεγάλο αγώνα, με ζήλο και επιμέλεια. Καταφέραμε να βγαίνουμε νικητές από τις κάλπες σε κάθε εκλογές. Τι διαφέρει αυτή η εκλογική αναμέτρηση από άλλες; Μπήκαμε στην πολιτική φέρνοντας νέα φωνή και πνοή. Προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές του 2023 με τον ενθουσιασμό να οικοδομήσουμε το όραμα του αιώνα της Τουρκίας, παλεύοντας με τις επιπτώσεις των πρόσφατων κρίσεων στον κόσμο στη χώρα μας, αντιμετωπίζοντας τις αυταπάτες των φρικτών συμμαχιών και ζώντας τη γλυκιά προσμονή για την εκπλήρωση των υποσχέσεων που έχουμε δώσει στο έθνος μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος.

 

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

InCollage 20240502 120728230

Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με Αντώναρο και Λαζαρίδη: «Ο Κασσελάκης έχει βάλει μπουρλότο στην παραδοσιακή πολιτική – Κάνει lifestyle» (video)

Ένας πολύ έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, από τον Ευάγγελο Αντώναρο και…

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

Μαζωνάκης

Μαζωνάκης: Επικό βίντεο να τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein – «Ας είναι και οι 2 πάνω στη σκηνή Θεέ μου!» (video)

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο…