Newsroom

Newsroom

Ερμηνεία Μόσιαλου στις δηλώσεις Παπανδρέου περί επιλεκτικής χρεοκοπίας

Για εσωτερικό μικροκομματικό παιχνίδι τεχνητών εντυπώσεων έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, σε μια προσπάθεια να δώσει διευκρινήσεις για…

Για εσωτερικό μικροκομματικό παιχνίδι τεχνητών εντυπώσεων έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, σε μια προσπάθεια να δώσει διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού περί επιλεκτικής χρεοκοπίας, στην γερμανική έκδοση των Financial Times.
«Την ώρα που η χώρα δίνει μία μάχη να προστατέψει τα συμφέροντά της, να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους της και να βγει από την κρίση, κάποιοι αρέσκονται να παίζουν με τις λέξεις. Τώρα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη δημοσιογραφική απόδοση της συνέντευξης που έδωσε ο πρωθυπουργός στους Financial Times Deutschland, συνέντευξη στην οποία ο πρωθυπουργός σχολίασε τη δεδηλωμένη πρόθεση των οίκων αξιολόγησης να αξιολογήσουν το ελληνικό δημόσιο χρέος στο επίπεδο selective default, εάν υπάρξει συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα», δήλωσε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι προφανές ότι ο Γ. Παπανδρέου, επανέλαβε τη σαφή θέση της χώρας, όπως αυτή διατυπώθηκε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στο Eurogroup.
http://www.enet.gr

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV