Εριέττα Κούρκουλου για Blue Horizon: «Αν έσκαγα με 2 λιμουζίνες, θα μας απαγορευόταν η είσοδος;»

«Γιατί αυτοί είσαστε – εκεί που σας παίρνει τα κάνετε. Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε» αναφέρει στην ανάρτησή της

ERI

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι η αλήθεια πως συχνά παίρνει θέση για τα θέματα της επικαιρότητας και αυτή τη φορά εξέφρασε και αυτή τα ερωτήματα της για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα στα social media καθώς η ερώτηση της είναι αν η ίδια ως πλούσια θα είχε την ίδια αντιμετώπιση με τον Αντώνη ή θα γινόταν ακριβώς το αντίθετο με το καράβι να τους περιμένει να φτάσουν κιόλας.

Μάλιστα, αναφέρει πως «το βίντεο δεν το περιμένατε», πράγμα που είναι αλήθεια αν αναλογιστεί κανείς το πως έγινε γνωστή η είδηση στην αρχή αλλά και από το γεγονός ότι το πλοίο ξεκίνησε κανονικά το ταξίδι του, ανακοινώνοντας στους επιβάτες ότι δεν φέρει ευθύνη για την επιστροφή.

er

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου:

«Και αναρωτιέμαι (άδικα βέβαια) αν είχα σκάσει εγώ – ή οποιοδήποτε πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφαλείας από πίσω, θα μας απαγορευόταν η είσοδος, ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είσαστε – εκεί που σας παίρνει τα κάνετε. Αλλά το βίντεο δεν το περιμένατε. Ελπίζατε ότι θα περάσουν για ατύχημα».

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…