Newsroom

Newsroom

Έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο νοσοκομείο Ζακύνθου μετά από θάνατο γυναίκας εξαιτίας επιπλοκών

Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ μεταβαίνει σήμερα στο νοσοκομείο Ζακύνθου για τη διερεύνηση των αιτίων που είχαν ως αποτέλεσμα πέντε ασθενείς να παρουσιάσουν επιπλοκές έπειτα από χειρουργική επέμβαση και τον τραγικό θάνατο της 41χρονης .

584541061dc524824d8b47ed

 Εκτός από τη μητέρα δύο παιδιών που κατέληξε έπειτα από πολυοργανική ανεπάρκεια, η δεύτερη ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή παρακολούθηση στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις- που ήταν πιο ελαφρά- είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Όπως ανέφερε στο patrastimes.gr ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠε, Δ. Κωστακιώτης εξετάζονται πολλοί παράγοντες σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο χειρουργείο, και μπορεί να ευθύνονται για το μετεγχειρητικό σοκ και τις σοβαρές επιπλοκές της 41χρονης, τα οποία την οδήγησαν στο θάνατο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μπορεί να ευθύνεται από κάποιο φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε στο χειρουργείο ή μέχρι τα αέρια που δίνονται κατά την αναισθησία.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα διενεργήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι στον χώρο των χειρουργείων, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη μικροβίων. Για λόγους ασφαλείας, τα χειρουργεία θα παραμείνουν κλειστά .

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…