Έρευνα διέταξε η ΕΛΑΣ για το κρεσέντο μίσους από αστυνομικό στο Ηράκλειο

Μετά την αποκάλυψη από το Koutipandoras, η ΕΛ.ΑΣ αναγκάστηκε να διατάξει ΕΔΈ με το απόλυτα χυδαίο περιεχόμενο του αστυνομικού.

αστυνομικος

Μία ανάρτηση με απόλυτα χυδαίο περιεχόμενο, έχει κάνει άνω-κάτω τους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ που ήδη διεξάγει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Την επίμαχη ανάρτηση φέρεται να έχει κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook συνδικαλιστής αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στις διμοιρίες, και ανέδειξε το Koutipandoras. Ο ίδιος απεικονίζεται με πλήρη εξοπλισμό να ποζάρει χαμογελαστός μπροστά από το κτίριο του Ευαγγελισμού, μετά την επιχείρηση εκκένωσης της αστυνομίας, και να χρησιμοποιεί εμετικό λόγο σχετικά με τα αποτελέσματα της επιχείρησης, χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά και κατάρες.

Η ανάρτηση αυτή, που μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί, ευλόγως έχει δημιουργήσει εκνευρισμό αλλά και αμηχανία στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. Για τον λόγο αυτό σχηματίστηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά αφήνει και παράθυρο να δικαιολογήσει τον αστυνομικό, υιοθετώντας την άποψη για “χακαρισμένη” ανάρτηση

Διαβάστε επίσης: Αστυνομικός στην Κρήτη καυχιέται για την εκκένωση της Κατάληψης Ευαγγελισμού: «Γα..μω τα σπίτια σας βρομιάρηδες»

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία περιέχουν δηλώσεις-σχόλια υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου από προσωπικούς λογαριασμούς αστυνομικών που αφορά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου του “Ευαγγελισμού” στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε την 30.09.2023, όπως προέκυψε κατά δήλωση των αστυνομικών οι προσωπικοί τους λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί από άγνωστο δράστη και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…