Εποχή…Τερίμ στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές»

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε την πρώτη του προπόνηση και συστήθηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού με τον δικό του τρόπο: «Όταν χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν κερδίζουμε θα νικάτε εσείς»!

terim

Πρώτη μέρα του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα, με τον Τούρκο τεχνικό να πιάνει αμέσως δουλειά. Ο 70χρονος το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ κι εκεί μίλησε με τους ανθρώπους των «πράσινων» για οργανωτικά θέματα. Τυπικά την Πέμπτη (28/12) θα υπογράψει το συμβόλαιό του, αλλά αυτό δεν τον πτόησε και πήγε κανονικά στο Κορωπί. Η πρώτη αλλαγή είναι πως δε θα τους πηγαίνει σε ξενοδοχείο παραμονές των εντός έδρας αγώνων. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα είναι η οικογένεια όλων και ξεκαθάρισε πως θα στηρίζει δημόσια τους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και δε θέλει να συμβαίνει τίποτα πίσω απ’ την πλάτη του. Χαρακτηριστικά είπε πως δεν του αρέσει να βλέπει αντιδράσεις αν κάποιος δεν παίζει ή γίνει αλλαγή.

Το βασικό που τόνισε, είναι πως υπάρχει μόνο η πρώτη θέση γι’ αυτόν, ενώ συμπλήρωσε πως τις νίκες θα τις καρπώνονται οι παίκτες και τις αποτυχίες θα τις χρεώνεται ο ίδιος.

Ο Τούρκος προπονητής θέλησε από την αρχή να βάλει την δική σου σφραγίδα στο πως λειτουργεί και τι θέλει από τους παίκτες του: «Καλησπέρα σε όλους. Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν 2 μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση. Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία. Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου. Αν έχω κάτι να πω θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι’ αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου. Η ομάδα είναι η οικογένειά μας. Το να βγεις 2ος δεν ειναι επιτυχια. Μονο η πρωτη θεση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλεξω θέλω να έχει το νούμερο ένα. Η ομαδα είναι χρόνια εκτός πρωταθληματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς. Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι. Το δεύτερο να παιξουμε λιγο διαφορετικα. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το διάστημα, θα το δουλέψουμε. Σας ζητάω κάτι σαν μια χάρη. Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ό,τι σας απασχολεί. Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Τσάμπιονς λιγκ πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε ασχημα. Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας. Οταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως “ναι” και όλα πήραν το δρόμο τους»

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…