Newsroom

Newsroom

Επιβεβαιώνει τη λίστα ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων ο Πεπόνης

Την ύπαρξη λίστας πολιτικών προσώπων τα οποία ελέγχονται επιβεβαιώνει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, έπειτα από αίτημα του αντιπροέδρου της…

Την ύπαρξη λίστας πολιτικών προσώπων τα οποία ελέγχονται επιβεβαιώνει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, έπειτα από αίτημα του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου, να απσοτείλει τη λίστα των 32 πολιτικών προσώπων.

Στο έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο κ. Πεπόνης, επιβεβαιώνει ότι «μέχρι στιγμής», όλες οι περιπτώσεις τελούν υπό την εκκρεμότητα του διενεργούμενου ελέγχου και ως εκ τούτου «δεν δύναται a priori να γίνει λόγος για παράνομη δραστηριότητα των ελεγχομένων, εν συνδρομή της οποίας και μόνον θα επεβάλλετο και θα ετύγχανε σύννομη η περί ης πρόκειται διαβίβαση».

Από την πλευρά του ο κ. Νάκος δηλώνει ότι τόσο η πρωτοβουλία να ζητηθούν τα στοιχεία των ελεγχομένων, όσο και η ανταλλαγείσα αλληλογραφία θα απασχολήσει τη συνεδρίαση της Επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών, η οποία συνεδριάζει αύριο το απόγευμα, ημέρα Τετάρτη.


Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής