ΤΡ

Τζώρτζης Ρούσσος

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το Documento: Κύριε Παπαθανάση πληρώσατε στην τράπεζα και πόσα;

Χθες εξαφανισμένος, σήμερα οργισμένος ο... δόλιος Παπαθανάσης

5807913

Επιβεβαιώνει πλήρως το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ του Documento, ο δόλιος υπουργός, Νικόλαος Παπαθανάσης με ανακοίνωση του.

Παρότι χθες ήταν εξαφανισμένος και δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις των δημοσιογράφων της εφημερίδας, και παρότι ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης επικοινώνησε τις αναζητήσεις στο twitter, έμπροσθεν της αναταραχής που προκλήθηκε με μόνη τη δημοσιοποίηση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, ο κύριος Παπαθανάσης σήμερα βγήκε από το καβούκι του, και ομιλεί ψευδώς ότι δήθεν ήταν μόνο εγγυητής της εταιρίας «ΔΟΜΟΠΟΛΙΣ S.P.». Το ΑΛΗΘΕΣ είναι ότι ο κ. Παπαθανάσης ήταν μέτοχος της «ΔΟΜΟΠΟΛΙΣ S.P.» μέλος του Δ.Σ της εταιρίας και εγγυητής για ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό ύψους 1,45 εκ. ευρώ.

Όχι μόνο επιβεβαίωσε, αλλά μιλάει για διακανονισμό που επήλθε με την Τράπεζα Eurobank, μετά την καταδικαστική πρωτόδικη γι’ αυτόν απόφαση, και ενώ ήταν υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τα ερωτήματα που αναφύονται είναι τα εξής:

-Πότε και πώς έγινε ο διακανονισμός.

-Ποιο είναι το ύψος του κουρέματος που επέτυχε ο κ. Παπαθανάσης ως Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης με τη Eurobank.

-Γιατί μετά την έκδοση της πρωτοδίκου αποφάσεως που τον καταδίκαζε για καταδολίευση δανειστών η υπόθεση «έσβησε» σε δικαστικό και πολιτικό επίπεδο.

-Και αν αυτός ο διακανονισμός είναι προκλητικός σε σχέση με όσα ζητούν τράπεζες funds και servicers από τους κόκκινους δανειολήπτες, οι οποίοι βλέπουν τις πρώτες κατοικίες τους να βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Ο κ. Παπαθανάσης καλείται να αφήσει τις ύβρεις κατά του Documento κατά μέρος και να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που απασχολούν το σύνολο της κοινωνίας.

Ολόκληρη ανακοίνωση του Νικόλαου Παπαθανάση: 

«Για μια ακόμη φορά συνεχίζεται η αθλιότητα του Documento και υιοθετείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθώντας να χτίσει ένα ακόμα αφήγημα δολοφονίας χαρακτήρα, χρησιμοποιεί στοιχεία που αφορούν στην μεταβίβαση ακινήτου ενός γονέα στα τρία του παιδιά πριν από δεκατρία χρόνια.

Ειδικότερα, η υπόθεση αφορά σε γονική παροχή στα τρία μου παιδιά το 2010 του 50% του διαμερίσματός μας. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε αγοραστεί με στεγαστικό δάνειο, φέρει δε υπόλοιπο του στεγαστικού δανείου μέχρι και σήμερα, το οποίο εξυπηρετείται κανονικά.

Το δάνειο των 1,8 εκατ. ευρώ που επικαλείται το Documento, δεν αφορά δάνειο προσωπικό μου, αλλά εταιρικό δάνειο του 2005 και στο οποίο μπήκα ως εγγυητής. Το εν λόγω εταιρικό δάνειο χορηγήθηκε σε εταιρεία, από την διοίκηση της οποίας και από το διοικητικό συμβούλιο έχω αποχωρήσει εδώ και δεκαοκτώ χρόνια.

Ουδέποτε έχω καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα και ουδέποτε κινήθηκε ποινική διαδικασία σε βάρος μου για την συγκεκριμένη υπόθεση, όπως ψευδώς αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ψευδές είναι επίσης το ότι οφείλω σε ασφαλιστικά Ταμεία. Δεν έχω καμία οφειλή σε ασφαλιστικά Ταμεία και Δημόσιο.

Τέλος, να ενημερώσω το ΣΥΡΙΖΑ ότι για την εν λόγω οφειλή δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε αποποίηση της εγγυητικής μου ευθύνης.

Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη αγωγή, ασκήθηκε έφεση και έχει επέλθει συμβιβασμός λαμβάνοντας και υπόψη το υφιστάμενο στεγαστικό δάνειο, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, εξυπηρετείται κανονικά».

promo Documento 332

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…