Επίθεση Σαμαρικών στη Μαρέβα Μητσοτάκη για τις σχέσεις της με τη Siemens (εικόνες)

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για τις σχέσεις της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Siemens και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο επεφύλασσε το σαμαρικό σάιτ antinews.gr.

5adf28471dc5247a588b45af

Όπως γράφει ο γνωστός ιστότοπος ο οποίος απηχεί τις θέσεις της πολύ δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο και λόγω των αποκαλύψεων που κατά καιρούς γίνονται για το άτομό της σχετικά με την offshore της στα Paradise Papers και διάφορες χρηματοδοτήσεις που εμφανίζεται να έχει πάρει από άλλη εξωχώρια εταιρία, είχε κατά το παρελθόν «μόνον ‘’υψηλές συναναστροφές’’ μακριά από τον λαουτζίκο του Μπύθουλα».

Γράφει χαρακτηριστικά το antinews.gr ότι η σύζυγος Μητσοτάκη «μόλις προ ετών, για να αποκτήσει ένα ψυγείο, επέλεγε να τηλεφωνήσει στον πρόεδρο της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκο, λες και αυτός ήταν κανένας μαγαζάτορας της γειτονιάς που πουλούσε πλυντήρια και ψυγεία, και όχι ο άνθρωπός που εκπροσωπούσε τον γερμανικό κολοσσό στην Ελλάδα και είχε μιζώσει τη μισή Βουλή και τον κρατικό μηχανισμό».

«‘Η, την ίδια περίοδο, τηλεφωνούσε στο γραφείο του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προκειμένου να ενημερώσει ότι κάποια γνωστή της, στη συνέχεια, θα στείλει το βιογραφικό της για να εξεταστούν -δεόντως- τα προσόντα της» αναφέρει ακόμη το antinews.gr, σημειώνοντας ότι «αν κάποιοι βουλευτές είχαν ψάξει επισταμένως τα δεκάδες κιβώτια με τα αρχεία της Siemens Hellas που κατετέθησαν στο Κοινοβούλιο μετά την αποκάλυψη του -μεγαλύτερου, ίσως, μεταπολιτευτικού- σκανδάλου στη χώρα, θα είχαν ανακαλύψει πολλά ‘’διαμαντάκια’’. Αλλά δεν τον έκαναν».

Χαρακτηριστικά, αναφέρει το δημοσίευμα ότι στις 29 Νοεμβρίου 2004, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ζητούσε με FAX που έστειλε στο γραφείο του Μιχάλη Χριστοφοράκου ένα ψυγείο αξίας 500 ευρώ. Στα αρχεία, της γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου, υπενθυμίζει το antinews.gr, υπάρχει το συγκεκριμένο FAX το οποίο αναφέρεται στην αγορά ψυγείου για κάποιον γνωστό της  Μαρέβα Γκραμπόφσκι (αναφέρεται το όνομά του), αλλά και σε μια απόδειξη πληρωμής προς την εταιρεία (θυγατρική της Siemens) που παράγει τα ψυγεία στην Ελλάδα. Το FAX, όπως φαίνεται, εστάλη από το παράρτημα της Deutsche Bank στην Ελλάδα.

«Προ μηνών, πάντως, με αφορμή τις αποκαλύψεις των Paradise Papers, έγινε γνωστό ότι μέτοχοι στην offshore της κ. Μαρέβα, Eternia Capital Management (καταγράφεται στα μητρώα των Νήσων Κέιμαν στις 30-3-2010), ήταν η ίδια, καθώς και ένας παλιός συνεργάτης της, από την εποχή που εργάζονταν στην Deutsche Bank» καταλήγει το δημοσίευμα. 



Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

σιδηροπουλος

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Η πρώτη κοινή συνέντευξη με τη Κατερίνα Παπακώστα – «Αν είμαστε μαζί όλα είναι δυνατά» (video)

Συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του έδωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος