Επιστρέφει τα πυρά στους εισαγγελείς ο Παπαγγελόπουλος

Απάντηση στα βέλη της Ενώσεως Εισαγγελέων έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, ρωτώντας χαρακτηριστικά αν γνωρίζουν την απαξίωση των πολιτών προς τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.

570f76a41dc524504c8b4636 1

«Αυτά που είπα στη Βουλή και προκάλεσαν την ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων είναι απλώς μετριοπαθής επανάληψη όσων συζητά δημόσια ο ελληνικός λαός και όσων συζητούν κατ’ ιδίαν όταν βρίσκονται μόνοι τους και μεταξύ τους οι Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος σε διημερίδα για την καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Ακόμη, σημείωσε ότι «πρόβλημα δεν αποτελεί ποτέ η αποκάλυψη της αλήθειας», αλλά «αντίθετα, μεγάλα προβλήματα δημιουργεί η συγκάλυψη της αλήθειας και τα κάθε είδους κουκουλώματα».

Ακόμη, αναρωτήθηκε αν «αυτοί που υπέγραψαν την ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων προβληματίζονται γιατί άραγε η εμπιστοσύνη των πολιτών προς το θεσμό της Δικαιοσύνης έχει κατρακυλήσει στις τελευταίες θέσεις στους αντίστοιχους δείκτες καταγραφής τα τελευταία 15 χρόνια». «Γνωρίζουν ότι η δικαιοσύνη έχει κατρακυλήσει στην 9η θέση από πλευράς αξιοπιστίας και 20 μονάδες προς τα κάτω ως προς τα ποσοστά των Ελλήνων που την εμπιστεύονται;», διερωτήθηκε.

«Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τη Δημοκρατία; Ποια είναι η επιστημονική άποψη αυτών που υπογράφουν την ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων;», συνέχισε, πετώντας το γάντι στους εισαγγελείς.

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος είχε εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ έναντι του κ. Παπαγγελόπουλου εξαιτίας των δηλώσεών του για την κωλυσιεργία από μερίδα δικαστών και εισαγγελέων στην απονομή δικαιοσύνης σχετικά με μίζες στα εξοπλιστικά.

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τέσσερις φορές άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοθετικό πλαίσιο για την οπαδική βία αλλά…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη