Newsroom

Newsroom

Επίσημη πρώτη για το Mi Max 2

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Mi Max 2, έκανε η Xiaomi στην Κίνα, με την έμφαση να δίνεται στην αυτονομία.

5926e5251dc5247d138b45b6

Το Xiaomi Mi Max 2 είναι ένα phablet με χωρητικότητα μπαταρίας 5300 mAh, στοιχείο που υπόσχεται αρκετά καλές επιδόσεις στο θέμα της αυτονομίας. Ο επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 625, ο οποίος είναι και αυτός προσανατολισμένος προς την κατεύθυνση της καλής διαχείρισης ενέργειας. Η οθόνη του Xiaomi Mi Max 2 έχει διαγώνιο 6.44 ιντσών με πολύ μικρά περιθώρια στο πλαίσιο, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης να καταλαμβάνεται από την οθόνη της συσκευής.

Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB, ενώ το Xiaomi Mi Max 2 θα είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές όσον αφορά στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, στα 64 και 128 GB. H πίσω κάμερα του Xiaomi Mi Max 2 είναι στα 12 Megapixel, με αισθητήρα Sony IMX386 στα 1.25 μm. Είναι ενδιαφέρον το ότι η Xiaomi επέλεξε να μην εξοπλίσει το Mi Max 2 με δεύτερη κάμερα στην πρόσοψη, δείχνοντας ότι αυτό το μοντέλο της δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για selfies.

Εμπρός υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία και ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος. Το Xiaomi Mi Max 2 είναι εφοδιασμένο με θύρα USB Type C, ενώ μπορεί να φορτίσει τα 2/3 της μπαταρίας του σε μόλις μία ώρα με τη βοήθεια της τεχνολογία Quick Charge 3.0. Η τιμή του στις αγορές εκτιμάται ότι θα παραμένει κάτω από τα 300 ευρώ.

Πηγή:enetpress.gr

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…