Newsroom

Newsroom

Επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου για την Ιρλανδία συζητούν οι Ευρωπαίοι

Οι συζητήσεις για το διπλασιασμό του χρόνου αποπληρωμής του δανείου της Ιρλανδίας ξεκίνησαν, σύμφωνα το κρατικό Ιρλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTE.…

Οι συζητήσεις για το διπλασιασμό του χρόνου αποπληρωμής του δανείου της Ιρλανδίας ξεκίνησαν, σύμφωνα το κρατικό Ιρλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο RTE. Το RTE, επικαλείται πηγές που πρόσκεινται στους δανειστές της χώρας και αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραταθεί ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου από τα 15 χρόνια στα 30 χρόνια.

Εντωμεταξύ, την Κυριακή, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των εκλογών στην Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου, Ντιντιέ Ρέιντερς, δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να συζητήσει για το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος λιτότητας και της Ελλάδας με οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί. «Υπάρχει περιθώριο διαλόγου για το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του μνημονίου». Πρέπει να σκεφτούμε μια αναπροσαρμογή δέκα ή δεκαπέντε ετών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέιντερς.


ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

via2

ΗΠΑ: Βάναυση αστυνομική βία σε Ιταλό φοιτητή – Τον έδεσαν και τον κακοποίησαν (video)

«Σεβαστείτε τα δικαιώματά μου» έλεγε στους αστυνομικούς, φωνάζοντας από τους φρικτούς πόνους επί 13 λεπτά