Newsroom

Newsroom

Επιμένει στο αίτημα για εκλογές η ΝΔ

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει μέσω κύκλων η ΝΔ. Στην Πειραιώς επιμένουν στην ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες ώστε όπως λένε, «να σταματήσει η κυβέρνηση να καταστρέφει τη χώρα και με πολιτική αλλαγή να αποκτήσουν ελπίδα οι Έλληνες και προοπτική η πατρίδα».

585005cd1dc52410748b45cc

Περαιτέρω, στο γαλάζιο στρατόπεδο βάλλουν κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως ψεύδεται όταν λέει ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα λιτότητας και όταν υποστηρίζει πως δεν συμφωνεί με πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 3,5%.

Η αλήθεια είναι, όπως λένε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι ο κ. Τσίπρας συμφώνησε για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. για πολλά χρόνια: Στο 3ο Μνημόνιο, στο συμπληρωματικό Μνημόνιο και την Έκθεση Συμμόρφωσης για την πρώτη αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.

Στο Μοσχάτο, επιμένουν επίσης ότι ο κ. Τσίπρας για να γαντζωθεί στην εξουσία, ήδη από το 2015, συμφώνησε σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ για πολλά χρόνια, δηλαδή, σε διαρκή λιτότητα για τους Έλληνες, που κρατά αιχμάλωτη την ελληνική οικονομία και τσακίζει τις προοπτικές ανάπτυξής της.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…