Επικό τρολάρισμα Παππά σε Αυτιά: «Αν γίνω σαν και τούτο δω πείτε μου να ξεκινήσω προπονήσεις» (video)

«Όλος ο κόσμος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον Νίκο Παππά να τον τρολάρει μέσω Instagram

InCollage 20240417 124326298

Αίσθηση στον κόσμο προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς κατά την παρουσίαση του από τη Νέα Δημοκρατία για το Ευρωψηφοδέλτιο, καθώς ο δημοσιογράφος μεταξύ πολλών άλλων είπε ότι όλος ο κόσμος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να μείνει αναπάντητο, με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά να αποφασίζει να τρολάρει την παραπάνω ατάκα του Γιώργου Αυτιά, μέσω ενός Instagram Story.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην μπασκετμπολίστας ανέβασε το στιγμιότυπο και έγραψε: «Αν γίνω σαν και τούτο δω πείτε μου να ξεκινήσω προπονήσεις».

Δείτε το συγκεκριμένο story:

Το τερμάτισε ξανά ο Αυτιάς: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία…»

Ένα απ’ τα πρόσωπα που έχουν κάνει εντύπωση με την παρουσία τους στα ευρωψηφοδέλτια είναι ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος όπως όλοι θα γνωρίζετε κατεβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος φυσικά εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει τις δηλώσεις, με μερικές απ’ αυτές να είναι από παράξενες έως αστείες, με την τελευταία πριν από λίγο κατά την παρουσίαση του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ να τις ξεπερνάει όλες.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε ότι όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας ξανά ότι το σύνθημα του είναι «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Αναλυτικότερα είπε: «Κατεβαίνω με το σύνθημα “πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Θα αλλάξουμε τους νόμους για την Ελλάδα. Σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, πάμε δυνατά».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με δύο κακοκαιρίες και… χιόνια – Τι θα γίνει στην Αττική (video)

Τέμπη: Οργή συγγενών των θυμάτων κατά Άδωνη-«Όταν δεις την δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς γιατί μας έχεις φλομώσει στο ψέμα»

Παπανώτας: Αποχώρησε όταν ήταν η «ώρα» του Βερύκιου – Τι δήλωσε η Τσιμτσιλή (video)

Oργή των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ κατά Χρυσοχοϊδη για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι (video)

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…