Newsroom

Newsroom

Επικό σχόλιο από Άγγλο δημοσιογράφο: «Τέτοια ληστεία που έκανε η Μπράιτον στην ΑΕΚ, ούτε ο Έλγιν με τα γλυπτά»

Κατάφερε να συνδέσει δυο θέματα της επικαιρότητας μέσα σε μια πρόταση ο Τζακ Ρόουσερ

αεκ ελγιν

Η ΑΕΚ χθες το βράδυ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του Europa League. Παρόλο που η ένωση είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες η ομάδα του Ντε Τσέρμπι κατάφερε να πάρει τη νίκη με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο στο 55′.

Η κυριαρχία της ένωσης μάλιστα έκανε προκάλεσε δεκάδες κοσμητικά σχόλια για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Αλμέιδα, με ένα απ’ αυτά όμως να είναι και λίγο πιο… παράξενο απ’ όλα όσα γράφτηκαν.

Αυτό ειπώθηκε (πού αλλού) στη σκανδαλοθηρική «The Sun» από τον δημοσιογράφο Τζακ Ρόουσερ, ο οποίος κατάφερε να συνδυάσει τη νίκη των «γλάρων» με το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Πιο αναλυτικά στο κείμενο του ανέφερε «Η Μπράιτον κατάφερε την πιο κραυγαλέα ληστεία στην Αθήνα από τότε που ο λόρδος Έλγιν έφυγε με μερικούς χιλιάδες τόνους μάρμαρο πριν διακόσια χρόνια» και στη συνέχεια ανέλυσε το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

sun

 

Europa League: Δεν τα κατάφεραν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Έμειναν εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση

 Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ηττήθηκαν από τη Φράιμπουργκ και τη Μπράιτον αντίστοιχα με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός συνέχειας του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι βιώσαν οδυνηρή ήττα στη Γερμανία, καθώς έχασαν με 5-0 στο παγωμένο Φράιμπουργκ. Τα άσχημα ξεκίνησαν από νωρίς για τους πειραιώτες καθώς ο Γκρέγκοριτς μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει ξανά δίκτυα στο 8′ και στο 36′, κάνοντας ένα γρήγορο χατ-τρικ. Ο Σιλντίλια στο 42′ έκανε τέσσερα τα τέρματα των Γερμανών, με τον Ιάπωνα Ντόαν στο 77′ να κάνει το τελικό 5-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν από το Europa, με το ματς με την Τοπόλα να είναι ζωής και θανάτου για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Conference League.

Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της είχε τις φάσεις και τον έλεγχο του ματς με τη Μπράιτον, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Ζοάο Πέδρο με πέναλτι στο 55′ πλήγωσε τον ένωση στην OPAP Arena, με αποτέλεσμα να τη στείλει εκτός συνέχειας στη διοργάνωση και να παίξει και αυτή την πρόκριση στο conference στο τελευταίο ματς με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

βιασμος 2

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

«Η δικαιοσύνη έδωσε μια ομόφωνη και πολύχρονη καταδίκη σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πράγμα που μας…