Newsroom

Newsroom

«Επικίνδυνος και ασύλληπτος» ο πιστολέρο στο Γκάζι (video)

Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι,

αστυνομια γκαζι

Τον άνδρα που άνοιξε πυρ κατά των Κρητικών στην αιματηρή επίθεση στο Γκάζι, αναζητούν οι Αρχές, οι οποίες εκτιμούν ότι δεν έχει καταφέρει να βγει από την Ελλάδα, ενώ γνωρίζουν ποιος είναι, καθώς πρόκειται για έναν κακοποιό με πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν που έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγές, πρόκειται για αρχηγό σπείρας με συμμετοχή σε πολλαπλές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, καζίνο αλλά και σε τράπεζες στον Αυλώνα της αλβανίας. Μάλιστα, το 2012 είχε συλληφθεί έπειτα από ένοπλη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών. Στην Αλβανία κυκλοφορούσε με Καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ κατά συμπατριωτών του αστυνομικών. Το 2013 είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης αλλά αποφυλακίστηκε περίπου το 2020.

Ο αδερφός του έπεσε νεκρός από πυρά αντίπαλης συμμορίας και από τη μέρα της δολοφονίας του ο 37χρονος σήμερα κακοποιός κυκλοφορούσε με την ταυτότητα του αδερφού του.

 

Πλούσιο το παρελθόν του 33χρονου που συνελήφθη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ένας από τους δύο «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου στο Γκάζι με πυροβολισμούς εναντίον κρητικών.

Πρόκειται για έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος έχει πολλάκις απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές της χώρας μας για μία σειρά από αδικήματα.

Το 2008 ο 33χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη από το τμήμα συνοριακής φύλαξης Κρυσταλλοπηγής για διακίνηση μεταναστών.

 

Το 2010 κατηγορήθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας για διακίνηση ναρκωτικών.

Το 2012 σε υπόθεση που χειρίστηκε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου υπήρξε κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές, οπλοφορία και ναρκωτικά.

Το 2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το 2019 σε υπόθεση που χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και κλοπές. Το Πρωτοδικείο Πατρών είχε επιβάλει τότε τον περιοριστικό όρο της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα Μελισσιών.

Tην ίδια στιγμή,  ποινική δίωξη για συνέργια σε απόπειρα ανθρωποκτονιας με δόλο κατά συρροή ασκήθηκε από την εισαγγελία στον 33χρονο. Ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στις 9 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος Αλβανός φέρεται να δηλώνει σοκαρισμένος υποστηρίζοντας ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον έναν Κρητικό που υποστηρίζει ότι τον έφτυσε, ενώ δηλωνει ότι δεν γνώριζε ότι ο οδηγος του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο.

Σύμφωνα με την συνήγορο του ο ίδιος από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεση του να παραδοθεί στις αρχές.

«Βρισκόμουν στη θέση του συνοδηγού στο τζιπ. Σε κάποιο σημείο το αυτοκίνητο έπεσε σε λακουβα με νερα, ακούσαμε καποιους να μας φωναζουν και ένας μας έριξε πλαστικο μπουκαλι στο τζαμί του αυτοκινήτου. Αμέσως ο… τράβηξε χειρόφρενο και βγήκαμε από το αυτοκίνητο. Ένας από τους τρεις με έφτυσε στο πρόσωπο και εγώ τότε του έριξα ένα χαστούκι. Πριν καταλάβω τι γίνεται ο…έβγαλε από την τσέπη ένα όπλο και τους πυροβόλησε. Τα έχασα, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και έκανα εμετό. Όταν πήγα σπίτι πήρα τη δικηγόρο μου τηλέφωνο.» φέρεται να είπε ο 33χρονος.

Κραουνάκης σε Κασσελάκη: «Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο» (Video)

kraounakis kasselakis 987 new

Κραουνάκης σε Κασσελάκη: «Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο» (Video)

Ο γνωστός συνθέτης έκλεισε τη βραδιά λέγοντας μεταξύ άλλων «ευχαριστούμε Στέφανε, Τάιλερ σ’αγαπώ».

ΔΕΘ: Δεν πήγε πολύ καλά η βόλτα για το ρομπότ Σοφία που μιλάει Ελληνικά – Έφαγε τούμπα σε σκάλες (video)

Ρομποτ Σοφια

ΔΕΘ: Δεν πήγε πολύ καλά η βόλτα για το ρομπότ Σοφία που μιλάει Ελληνικά – Έφαγε τούμπα σε σκάλες (video)

Απέχει ακόμα αρκετό καιρό η στιγμή που θα μας κατακτήσουν τα ρομπότ

Λαμία: Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Τι παραδέχτηκε σε διαδικτυακή συνομιλία

ελας

Λαμία: Συνελήφθη 48χρονος για πορνογραφία ανηλίκων – Τι παραδέχτηκε σε διαδικτυακή συνομιλία

Ενώ φέρεται να παραδέχθηκε «σε διαδικτυακή συνομιλία με έτερους χρήστες ότι προβαίνει σε σεξουαλική κακοποίηση…

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

6111979

Ακύρωσε ο Δούκας εκδήλωση για τα Τέμπη με ομιλητή την Καρυστιανού; Η απάντηση στο δημοσίευμα της Εστίας

Η ΕΣΤΙΑ κάνει λόγο για «ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ πρωτοφανή αθλιότητα εἰς βάρος τῶν συγγενῶν τῶν νεκρῶν»,…

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

AP23315613979564

Φρίκη στο Μάντσεστερ: «Θυμίζει σειρά τρόμου» – Βρέθηκαν κι άλλα ανθρώπινα λείψανα

Ο ντετέκτιβ Λιούις Χιουζ είπε ότι εξετάζονται τέσσερις σκηνές εγκλήματος στο Σάλφορντ και την ευρύτερη…