Newsroom

Newsroom

«Έπεσε» το twitter με την αποκάλυψη για την πρόσληψη του γιου του Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

«Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και ο μπαμπάς του όλα τα υπόλοιπα...»

4813090

Η μεγάλη αποκάλυψη του Documento που κυκλοφορεί σήμερα για την πρόσληψη του πρωθυπουργικού γιου από τον ισπανό ευρωβουλευτή Εστέμπαν Γκονθαλεθ Πονς, προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στους χρήστες των social media που με τον δικό τους τρόπο σχολιάζουν καυστικά τη νέα αυτή περίπτωση νεποτισμού.

Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento και των δημοσιογράφων Άγγελου Προβολισιάνου και Αντώνη Ρηγόπουλου, η εφημερίδα δημοσιεύει πώς ο γιος του πρωθυπουργού προσελήφθη από το ευρωκοινοβούλιο, ενώ φιλοξενεί και αποκλειστικές δηλώσεις του ίδιου του ευρωβουλευτή που επιβεβαιώνει το θέμα. Αντιθέτως, αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα όταν του ζητήθηκε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πάντως, το θέμα δε φαίνεται να περνάει αδιάφορο και από τον κόσμο που εμφανίζεται οργισμένος βλέποντας όλα τα μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού να «βολεύονται» στα ευρωπαϊκά σαλόνια, το ένα μετά το άλλο, μη λησμονώντας ότι πριν τον γιο του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχει φροντίσει να προσληφθεί στο τεράστιο βρετανικό fund CVC η κόρη του.

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο twitter:

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…