Newsroom

Newsroom

Επεισόδια στο Ρέντη: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον αστυνομικό – Κρίσιμες στιγμές

Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό.

4839230

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ – Τα τελευταία νέα της υγείας του.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Σε κώμα ο 31χρονος αστυνομικός

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 31χρονο δίνουν οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση του αστυνομικού των ΜΑΤ προκαλεί ανησυχία.

Σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη” όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σήμερα, Παρασκευή (08/12), το πρωί, ο αστυνομικός θα υποβαλλόταν στο δεύτερο χειρουργείο – καθαρισμός ενώ οι πρώτες αναφορές λένε πως έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά. Τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 31χρονος έχει υποστεί κακώσεις και καταστροφές σε ιστούς και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει καθαρισμός, προκειμένου να μην υποστεί μόλυνση. Κατά το χθεσινοβραδινό χειρουργείο, έγινε προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία, ενώ ο αστυνομικός υπέστη και τρεις φορές ανακοπή αλλά επανήλθε.

 Εισαγγελική παραγγελία έρευνας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Παραγγελία για έρευνα έδωσε ο Άρειος Πάγος προς την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά για τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Όπως περιγράφεται, στην εισαγγελική παραγγελία «χθες, 7/12/2023, σημειώθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ΥΑΣ, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, όταν χούλιγκανς εξήλθαν από το γήπεδο, κινήθηκαν απειλητικά κατά αστυνομικών εκσφενδονίζοντας αντικείμενα, πέτρες και παράλληλα πραγματοποίησαν ευθεία βολή ναυτικών φωτοβολίδων, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού της ΥΑΣ και επανήλθαν εν συνεχεία στο γήπεδο».

Κατά συνέπεια, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητά από την εισαγγελία πρωτοδικών του Πειραιά, να προβεί «σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, εποπτεύοντας και τη διενεργούμενη ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

mariare8umno.00 02 39 16.Still002

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση κατατρομοκράτησης φοιτήτριας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.