Επεισόδια σε αγώνα βόλει: Εκατοντάδες προσαγωγές στου Ρέντη

Μετά τα νέα για τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού

6051651

Απίστευτα είναι όσα συμβαίνουν για ακόμη μια φορά στη χώρα μας και τον αθλητισμό, μετά τα σοβαρά επεισόδια της αστυνομίας με οπαδούς και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από κροτίδα.

Με το που έγινε γνωστή η παραπάνω είδηση αμέσως δόθηκε η εντολή όλοι όσοι είναι μέσα στο γήπεδο να μην βγουν έξω, παρά μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά, με όλους τους άλλους (μπορεί να μιλάμε για 1.000 άτομα) να κάθονται μέσα και να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Μετά από δυο ώρες αποφασίστηκε να προσαχθούν και να οδηγηθούν στο τμήμα για ταυτοποίηση, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Βόλεϊ: Επεισόδια στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό – Στην εντατική αστυνομικός

Ακόμα μια μαύρη μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό είναι η σημερινή, καθώς για ακόμα μια φορά είχαμε επεισόδια μεταξύ οπαδών με την αστυνομία, με έναν αστυνομικό να βρίσκεται στην εντατική.

Πιο συγκεκριμένα αυτά έγιναν έξω απ’ το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το ματς Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ Ανδρών, όταν οπαδοί των ερυθρόλευκων ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το πιο θλιβερό απ’ όλα σε αυτά τα επεισόδια είναι το γεγονός ότι μια φωτοβολίδα χτύπησε αστυνομικό στον μηρό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει πάρα πολύ αίμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην εντατική όπου και διασωληνώθηκε.

Πριν λίγο έγινε επίσημο ότι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά μετά τα παραπάνω επεισόδια.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.