Επεισόδια Ρέντη: Ο Γεωργιάδης στοχοποιεί Ολυμπιακό και ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι βαρύτατα εκτεθειμένος για τα επεισόδια όπως επίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίοι έκαναν λόγο για λάθος χειρισμούς από την αστυνομία μετά τις εκατοντάδες προσαγωγές που πραγματοποίησε και τελικά οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη»

adonis

Ο υπουργός Εργασίας, για μια ακόμη φορά επέλεξε να ρίξει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο Ρέντη, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έκανε λόγο για λάθους χειρισμούς από την ΕΛ.ΑΣ καθώς δεν ήταν μόνο οι προσαγωγές, αλλά και το γεγονός ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έλεγχος δεν έγινε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

Παράλληλα ο Άδωνης Γεωργιάδης στοχοποιεί και τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό για τα επεισόδια. Συγκεκριμένα, ο  Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» κι αναφερόμενος στο θέμα του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια που έγιναν έξω από το κλειστό γυμναστήριου στου Ρέντη, ανέφερε: «Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι βαρύτατα εκτεθειμένος μετά την ανακοίνωση που έβγαλε και στην οποία υποστήριζε ότι τα επεισόδια έγιναν 500 μέτρα μακριά από το κλειστό γυμναστήριο. Επίσης βαρύτατα εκτεθειμένος είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του οποίοι έκαναν λόγο για λάθος χειρισμούς από την αστυνομία μετά τις εκατοντάδες προσαγωγές που πραγματοποίησε και τελικά οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη», τόνισε

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, υπογράμμισε ότι ο Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την τάξη στο χώρο του αθλητισμού και η Κυβέρνηση δεν φοβάται να διαταράξει τη λειτουργία των πρωταθλημάτων αν αυτό χρειαστεί. Φυσικά ξέχασε πόσες φορές η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί μέτρα κατά της βίας…τα οποία δεν έχει τηρήσει. Αυτή μάλιστα είναι η τρίτη κατά σειρά φορά μέσα σε δύο χρόνια.

Η κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού στο facebook, στην οποία κάνει τον απολογισμό, όσο κι αν προσπαθεί να εμφανιστεί οργισμένος, για μια ακόμη φορά, έπειτα από θανατηφόρα επεισόδια μέσα κι έξω από τα γήπεδα, μόνο σαν κοροϊδία μπορεί να αντιμετωπιστεί.

 

Ήδη, οι φίλαθλοι αλλά και παράγοντες του αθλητισμού έχουν ξεσηκωθεί, καθώς οι διαρροές θέλουν τον εκπρόσωπο Τύπου, Παύλο Μαρινάκη να ανακοινώνει στις 12.30 τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, αποκόβοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον υγιή φίλαθλο κόσμο από τα σπορ.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου για το «τσουβάλιασμα» όλων των ομάδων, στα επεισόδια και τις επιθέσεις που πραγματοποιήσαν το τελευταίο διάστημα μία μικρή ομάδα οπαδών, γράφοντας «ντροπή», στον λογαριασμό του στο X.

Η απόφαση φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» και θα αφορά εκτός από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ. Μένει να φανεί αν θα επεκταθεί και σε άλλα αθλήματα.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…