Επεισόδια – Ρέντη: Καταγγελία της μητέρας του 18χρονου για απειλητικό μήνυμα

Απειλητικό μήνυμα δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου κατηγορούμενου για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα.

18xronos dikastiria3 1536x1024 1

Σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη και τον τραυματισμό του αστυνομικού, καθώς η μητέρα του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο έλαβε απειλητικό μήνυμα στο κινητό της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Ασφάλεια Αττικής η μητέρα του 18χρονου, οι άγνωστοι την απείλησαν με «δεύτερη κηδεία» στην οικογένειά τους.

«Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δικιά σας. Πόσους βιασμούς να αντέξει το παιδί πριν κρεμαστεί; Σύντομα δεύτερη ευκαιρία», έγραφε το μήνυμα που εστάλη στο κινητό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων του 18χρονου, υποστηρίζουν ότι δέχονται απειλές μέσω των social media, την ώρα που ο 16χρονος αδελφός του κατηγορούμενου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, ενώ ο 18χρονος θα απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή Πειραιά.

Aντιφάσεις του 18χρονου συλληφθέντα και του 16χρονου αδερφού του

Aντιφατικές είναι οι καταθέσεις του 18χρονου καθ΄ομολογία δράστη της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της περασμένης Πέμπτης, και του 16χρονου αδερφού του. Οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τα όσα ισχυρίστηκαν τα δύο αδέρφια στις καταθέσεις τους.

Καταρχάς, τα δύο αδέρφια αντιφάσκουν σχετικά με το εάν ο 16χρονος, την ώρα των επεισοδίων, βρισκόταν μέσα ή έξω απ το γήπεδο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα στοιχεία των Αρχών καταδεικνύουν ότι, ο ανήλικος, τη στιγμή του τραυματισμού του αστυνομικού, ήταν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», μαζί με τον αδερφό του. Η αστυνομία διερευνά αν ο 16χρονος είχε ρόλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, και ποιος ήταν αυτός.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη σύνθεση του παζλ της εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ φαίνεται ότι έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στην έρευνα, όσον αφορά τους καθοδηγητές αλλά και τις ομάδες κρούσεις των χούλιγκανς. Επιπλέον, οι Αρχές αναζητούν στοιχεία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά κυρίως και από τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων τα οποία αναμένεται να βγουν τις επόμενες μέρες.

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…