Newsroom

Newsroom

Επεισόδια μεταξύ οπαδών στην πλατεία Γκύζη

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην πλατεία Γκύζη. Όλα…

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην πλατεία Γκύζη. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις μία χθες το βράδυ όταν οπαδοί της ΑΕΚ που επέβαιναν σε περισσότερα από 20 δίκυκλα, επιτέθηκαν σε οπαδούς του ΠΑΟ, οι οποίοι βρίσκονταν σε καφενείο κοντά στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας τους.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερις οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε καταστήματα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές, αλλά οι οπαδοί επιτέθηκαν και στα περιπολικά με πέτρες, προξενώντας σοβαρές ζημιές. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, για προανάκριση. Όπως εκτιμάται, τα επεισόδια ήταν συνέχεια άλλης συμπλοκής μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, που είχε συμβεί λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής στο Νέο Κόσμο.


Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

anarixites

Μετέωρα: Συγκίνηση από αναρριχητές που αναφωνούν τα ονόματα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στο δυστύχημα των Τεμπών (video)

Κατά την αναβίωση του εθίμου στον Άϊ Γιώργη τον Μαντηλά