Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το πέρας της πορείας για τα 15 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

επεισοδια

Ολοκληρώθηκε η διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Με κεντρικό σύνθημα «δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη », οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 18:00 στα Προπύλαια, και λίγο μετά τις 19:00 ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πορεία, μέρος των διαδηλωτών κατευθύνθηκε στα Εξάρχεια όπου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μπροστά από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

Νωρίτερα, στις 12:00 το μεσημέρι, μαθητές και φοιτητές, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 15 χρονων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τη Βουλή.

Σημειώνεται ότι σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όσο και στην Αθήνα με την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ειδικότερα, ένταση προκλήθηκε μετά την ολοκλήρωση της μαζικής διαδήλωσης στην Ομόνοια με αντιεξουσιαστές και δυνάμεις της αστυνομίας να «ανταλλάσσουν» μολότοφ και κρότου λάμψης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή 67 ατόμων εκ των οποίων μερικοί έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Ένταση και στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το Thestival μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ομάδα ατόμων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμειςστην οδό Υπουργού Φιλίππου Δραγούμη.

Όπως μεταδίδει το grtimes οι  αστυνομικοί έκαναν ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων.

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.