Επεισόδια και ζημιές από οπαδούς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Λευκάδα (video)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στη Λευκάδα λίγες ώρες πριν από τον τελικό των ομάδων τους ενόψει του…

56ee7d0f1dc52455248b4641

Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν στη Λευκάδα λίγες ώρες πριν από τον τελικό των ομάδων τους ενόψει του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών.

Λίγο μετά τις 5 το πρωί της Κυριακής, πάνω από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο νησί της Λευκάδας, περνώντας με ιδιωτικά αυτοκίνητα την πλωτή γέφυρα, και κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο που διέμεναν λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

 Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, εκτόξευση αντικειμένων, ακόμα και ρίψη μολότοφ, με αρκετούς οπαδούς να βγαίνουν τραυματίες μέσα από αυτές τις σκηνές χάους (αμέτρητες επίσης οι υλικές ζημιές με πάρα πολλά σπασμένα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο) και την αστυνομία να εμφανίζεται με αρκετή ώρα καθυστέρηση για να επιβάλλει την τάξη.


Σύμφωνα με τη lefkadapress.gr, στην οποία ανήκουν οι φωτογραφίες και το βίντεο, έχουν γίνει εκτεταμένες ζημιές στο ξενοδοχείο Ionion Star.

Ο τελικός των γυναικών θα διεξαχθεί κανονικά. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε το πρωί παρουσία της Αστυνομίας, του δημάρχου, της ΕΟΚ και εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Σημειώνουμε ότι δεν έχουν δοθεί εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά ονομαστικές προσκλήσεις κυρίως σε ανθρώπους της Λευκάδας. 

Δείτε το βίντεο (πηγή: lefkadapress.gr)

 


Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…