Newsroom

Newsroom

Ενώπιον του ανακριτή ξανά ο "δράκος" του Αμαρουσίου

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί εκ νέου σήμερα ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος είχε ζητήσει νέα προθεσμία για την απολογία του.

5745f4381dc524f4308b47c6

Ο 30χρονος, που είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για κατά συρροή απόπειρα βιασμού και παράνομη οπλοφορία, οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του 27ου τακτικού Ανακριτή για την απολογία του. Ωστόσο, ο συνήγορός του ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό περισσότερο χρόνο, ώστε ο εντολέας του να προετοιμάσει τις εξηγήσεις που θα δώσει για όσα του καταλογίζονται.

Ο 30χρονος έχει αναγνωριστεί από θύματα του, ενώ συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη όταν γυναίκα στην οποία επιτέθηκε, σε περιοχή πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, άρχισε να φωνάζει κινητοποιώντας περαστικούς και κατοίκους της περιοχής, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο ομάδα ΔΙΑΣ που τον ακινητοποίησε ενώ προσπαθούσε να φύγει.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος θεωρείται από την αστυνομία ύποπτος και για τη δολοφονία της συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ωστόσο προς το παρόν δεν προκύπτει ταυτοποίηση με τα αποτυπώματα και το DNA του «δράκου» του Αμαρουσίου. Ωστόσο θα διενεργηθούν συμπληρωματικές εξετάσεις DNA. Επιπλέον εξετάσεις θα γίνουν και στα ίχνη των υποδημάτων που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος της 69χρονης και του 30χρονου.

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…