Newsroom

Newsroom

Ενώπιον του δικαστηρίου η συλληφθείσα ως Αντωνία Ηλία

Ενώπιον του τοπικού δικαστηρίου του Γουεστμίνστερ θα προσαχθεί για δεύτερη φορά, η γυναίκα που θεωρείται από τις βρετανικές αρχές ότι…

hlia

Ενώπιον του τοπικού δικαστηρίου του Γουεστμίνστερ θα προσαχθεί για δεύτερη φορά, η γυναίκα που θεωρείται από τις βρετανικές αρχές ότι είναι η φυγόδικη πρώην πρωτοδίκης Αντωνία Ηλία. Οι βρετανικές αρχές αναμένεται να εξετάσουν εκ νέου το αίτημα της Ελλάδας για έκδοσή της.
Η γυναίκα συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Μπράιτον όπου δίδασκε γαλλικά στο τοπικό κολλέγιο “Σίτι Κόλετζ”.

Κατά την προσαγωγή της ισχυρίσθηκε ότι ονομάζεται Αντωνία Ζαμέν, είναι Γαλλίδα υπήκοος, γεννημένη από Γάλλους γονείς στην πόλη Αμιένη της Γαλλίας και ότι το επάγγελμά της είναι δασκάλα γαλλικών.

Κατόπιν αυτού το δικαστήριο αποφάσισε την συνέχιση της κράτησης της μέχρι σήμερα, προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για να διευκρινισθεί η ταυτότητά της.

Η πολιτική αγωγή κατέθεσε ότι στο διαμέρισμά της στο Μπράιτον βρέθηκαν, ελληνικό διαβατήριο, ελληνική ταυτότητα και ελληνική άδεια οδήγησης με το όνομα Αντωνία Ηλία, για τα οποία η ίδια υποστήριξε ότι τα έβαλαν στο σπίτι φοιτητές στους οποίους νοίκιαζε δωμάτιο του σπιτιού της.
http://www.enet.gr

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…