Newsroom

Newsroom

Ένας 6χρονος με ειδικές ανάγκες κινδυνεύει με απέλαση και θανάτωση από τον ISIS (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα 6χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες που βρίσκεται στο στόχαστρο του ISIS κινδυνεύει να απελαθεί από την Αγγλία. H οικογένειά του κάνει έκκληση για βοήθεια.

585bbde81dc5242a038b458a

Σύμφωνα με το itv report o Lawand Hamadanin έχει κώφωση και αν επιστρέψει στο βόρειο Ιράκ και πέσει στα χέρια των τζιχανιστών θα τον θανατώσουν με ένεση επειδή είναι παιδί με ειδικές ανάγκες

Ο Lawand Hamadanin που πάσχει από κώφωση μαζί με τους γονείς και τον αδελφό του, του τράπηκαν σε φυγή από τον βόρειο Ιράκ, μετά την εξαγγελία των τζιχαντιστών, ότι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες θα πρέπει να σκοτώνονται με θανατηφόρα ένεση.

Η οικογένεια μετά από ένα χρόνο παραμονής σε κέντρο κράτησης μεταναστών στην Γαλλία, έφτασε το Σεπτέμβριο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου δόθηκε στον αγόρι η δυνατότητα εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, ο 6χρονος παρακολούθησε μαθήματα νοηματικής γλώσσας στο Βασιλικό Σχολείο Κωφών και έμαθε τη νοηματική γλώσσα.

«Όταν πρωτοέφτασε στο σχολείο, το αγόρι δεν είχε κανένα τρόπο επικοινωνίας, ακόμη και με την ίδια του την οικογένεια», αποκαλύπτει η δασκάλα του, δηλώνοντας παράλληλα την ικανοποίηση της για την ταχεία πρόοδο του παιδιού.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…