Harrods τώρα στην Ελλάδα ή αλλιώς ένα παντεσπάνι για τον Τσιτσιπά…και γρήγορα

Ο διεθνούς φήμης 'Ελληνας τενίστας με ανάρτησή του συμπλήρωνει τον επικοινωνιακό κλαυσίγελο που εξαπολύει η ΝΔ τις τελευταίες μέρες. 

4894759

Ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις νίκες στα τερέν του Στέφανου Τσιτσιπά, τα σερβίς του και τις αθλητικές του ικανότητες από τόσο νεαρή ηλικία; Ουδείς

Ωστόσο, μέσα σε τόσες αθλητικές επιτυχίες καταγράφονται και ντροπιαστικές πολιτικές αστοχίες, όπως προκύπτει και από την πρόσφατη ανάρτηση του Τσιτσιπά στο twitter. Ο ίδιος γράφει: «Someone needs to build a Harrods in Greece. It’s about time», Είναι καιρός κάποιος να χτίσει ένα πολυκατάστημα Harrods στην Ελλάδα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, -ναι σωστά, αυτού κατά τη διάρκεια του οποίου άνοιξαν τα σύνορα χωρίς την απαραίτητη διεξαγωγή τεστ κορονοϊού-, ο Τσιτσιπάς πρωταγωνίστησε σε βιντεάκι της ΝΔ, στέλνοντας το μήνυμά του για ατομική ευθυνή. “Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο” έλεγε ο ίδιος, λίγο πριν τα ανέμελα ποτάκια στη Μύκονο. 

Και τώρα, για να συμπλήρωσει τον επικοινωνιακό κλαυσίγελο που εξαπολύει τις τελευταίες βδομάδες η ΝΔ, με το μοτοκρος της Μαρέβα στην Πάρνηθα, και την σκουριασμένη Aston Martin στο Baden Baden, ήρθε και η παραγγελιά από τον Στέφανο Τσιτσιπά για ένα πολυκατάστημα Harrods στην Ελλάδα. 

Μόνο που δε μας είπε πού το θέλει, στη Θεσσαλονίκη που ανοίγουν τάφους για τους νεκρούς από τον κορονοϊό, ή στην Αθήνα που κάθε είσοδος σε πολυκατάστημα λειτουργεί σαν αυτοσχέδιο σπίτι για τους δεκάδες αστέγους.  

 

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV