Newsroom

Newsroom

Ελληνικής καταγωγής η σύντροφος του δράστη της ομηρίας στο Σίδνεϊ

Η σύζυγος του 49χρονου δράστη της ομηρίας στην καφετέρια του Σίδνεϊ, Amirah Droudis, είναι ελληνικής καταγωγής σύμφωνα με την Daily…

gr hd

Η σύζυγος του 49χρονου δράστη της ομηρίας στην καφετέρια του Σίδνεϊ, Amirah Droudis, είναι ελληνικής καταγωγής σύμφωνα με την Daily Mail. 

«Ναι, είμαστε χαρούμενοι για την τιμωρία της 11ης Σεπτεμβρίου. Ναι, είμαστε χαρούμενοι για την τιμωρία στο Μπαλί. Ναι, είμαστε χαρούμενοι για την τιμωρία του Ολοκαυτώματος και κάθε άλλη τιμωρία που στέλνει ο Θεός», είναι τα λόγια της 35χρονης, η οποία έχει κατά το παρελθόν ανεβάσει βίντεο στο διαδίκτυο. Σε βίντεο της προ τετραετίας, καλούσε τον κόσμο να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του συζύγου της για να μάθει ποιο είναι το αληθινό Ισλάμ. 

«Ομολογώ ότι πολλές φορές έκανα τρομοκρατικές ενέργειες στην Αυστραλία. Ελπίζω η αστυνομία να μην με συλλάβει για αυτή την ομολογία. Γιατί αυτό που εννοώ ως τρομοκρατικές ενέργειες, είναι με τη γενική έννοια, όπως ορίζει την τρομοκρατία το Ισλάμ», δηλώνει η Amirah. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η Amirah Droudis ανακρίθηκε από τις αρχές, ενώ κατηγορείται και για τον φόνο της πρώην συντρόφου του συζύγου της. Φέρεται ότι η 35χρονη, μαζί με τον Haron Monis, σκότωσαν την πρώην σύντροφό του με 18 μαχαιριές βάζοντας στη συνέχεια φωτιά στη σορό της τον Απρίλιο του 2013.

gr3

 

gr 3

gr2

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV