Newsroom

Newsroom

Ελλάδα 2022… εικόνα της Παναγίας δακρύζει γιατί συμπάσχει με τα παιδιά της

Από τον ΣΚΑΙ μέχρι το in.gr και tanea.gr, όλοι «προσκυνούν» το θαύμα

image 2

«Ένα συνεχόμενο θαύμα που ξεκίνησε ανήμερα της εορτής για το Γενέθλιο της Θεοτόκου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου του 2020 όταν πιστοί που βρίσκονταν στο ναό για τη Θεία Λειτουργία είδαν να δακρύζει η εικόνα της Παναγία.

Η εικόνα βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο λόγος για τον οποίο η εικόνα δακρύζει είναι ότι συμπάσχει με τα παιδιά της, δηλαδή όλους τους ανθρώπους.

Άλλοι το δάκρυ της, το ερμηνεύουν ως ένα μήνυμα που θέλει να προειδοποιήσει πιθανόν όλους εμάς για κάτι το οποίο πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Η εικόνα ξεκίνησε να δακρύζει από της 8 Σεπτεμβρίου του 2020, ανήμερα της γιορτής της». 

Αυτά ακριβώς αναφέρει το δημοσίευμα του in.gr για την εικόνα της Παναγίας που δακρύζει γιατί συμπάσχει με τα παιδιά της. Από κοντά και τα tanea.gr και στο χορό των θαυμάτων φυσικά και ο ΣΚΑΙ.

Αντί σχολίου αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του Marios Aravantinos στη σελίδα του στο Facebook, που αναφορικά με την εικόνα που δακρύζει και την μιντιακή κάλυψη του θαύματος αναφέρει αναλυτικά:

«Το 2022, ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, σε κράτος του δυτικού κόσμου που θέλει να αποκαλείται κοσμικο, ορισμενα από τα μεγαλυτερα και πιο ιστορικά μέσα ενημέρωσης, όχι απλώς προβάλουν ως θαύμα, χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση, μια “δακρυσμένη” εικόνα, αλλά επικαλούνται προς επιβεβαίωση του ισχυρισμού τους αυτου και κάποιους αγνωστους ειδικούς, σύμφωνα με τους οποίους η Παναγία κλαίει εδώ και ενάμιση χρόνο επειδή -κατά λεξη- “συμπάσχει με τα παιδιά της, δηλαδή με ολους τους ανθρώπους”.

Πούλιτζερ.»

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής