Newsroom

Newsroom

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι συλληφθέντες για την επίθεση στο Πέραμα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό…

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός εξ αυτών.

Στους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση σε τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η απόφαση στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.

Η κατάθεση του Αιγυπτίου, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ίσως φωτίσει περισσότερο την υπόθεση η οποία δεν έχει κλείσει καθώς αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης

Νωρίτερα σήμερα, οι συλληφθέντες απολογήθηκαν στον ανακριτή Πειραιά και στη συνέχεια οδηγήθηκαν εκ νέου στην εισαγγελία.

Εναντίον των κατηγορουμένων ασκήθηκε χθες από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα, που αφορούν βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.


Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

βια ενδο

Σέρες: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από τον πατριό της – Από την ηλικία των 7 ετών

Η 14χρονη με την μητέρα της πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας…