Ελένη Χαμπέρη: «Με βρίζουν επειδή κατέβηκα υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο» (Video)

«Όλο αυτό το θεωρώ άδικο», αποκαλύπτει η Ελένη Χαμπέρη, μιλώντας για όσα περνά μετά την απόφασή της να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Αχιλλέα Μπέο.

d14c40374f6440d78480312f1846be80

Μηνύματα μίσους αποκάλυψε ότι δέχεται η Ελένη Χαμπέρη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μετά την απόφασή της να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Αχιλλέα Μπέο.

«Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, δεχόμουν και χωρίς να ανεβάσω κάτι υβριστικά μηνύματα. Καλώς ή κακώς δεν ήθελα να δίνω βάση αλλά με επηρέαζαν ψυχολογικά, μου έλεγαν διάφορα όπως “καλύτερα να αλλάξεις”», είπε αρχικά.

«Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω με τον Αχιλλέα Μπέο. Άνθρωποι που είχαν αντίθετη άποψη και με επηρέαζε όλο αυτό. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Τα πήγα πάρα πολύ καλά, δυστυχώς δεν βγήκα. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό εδώ γιατί και εμένα αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη. Φυσικά και δεν το μετάνιωσα, ειλικρινά σας μιλάω με επηρέασε πολύ αυτό το διάστημα ψυχολογικά, ενώ έλεγα δεν θα δίνω βάση σε τίποτα. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό. Το γεγονός ότι με γνώριζαν, το έκανε πιο εύκολο να μου στείλουν εμένα μηνύματα, χωρίς να έχω κάνει κάτι. Δεν το έχω συζητήσει με τον κύριο Αχιλλέα» τόνισε τέλος, η Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε το βίντεο:

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…