Ελ. Βενιζέλος: Αναστάτωση μετά από αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Egypt Air

Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» χρειάστηκε να πραγματοποιήσει χθες Σάββατο (6/1) λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας EGYPT AIR.

eleftherios venizelos aeroplano prosgeiosi diadr

Ένα θρίλερ με αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της EgyptAir εξελίχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ του Σαββάτου 6/1.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος της πτήσης με αριθμό MS 829 που ξεκίνησε από το Κάιρο με προορισμό την Βεγγάζη της Λιβύης, ζήτησε να προσγειωθεί εκτάκτως στην Αθήνα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης και μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες προσγείωσης του αεροσκάφους.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 111 άτομα και το αίτημα έγινε δεκτό από τον πύργο ελέγχο. Κατά την άφιξη του το αεροσκάφος στάθμευσε στο σημείο Α47 της πίστας του αερολιμένα. Μετά από συνεννόηση του εκπρόσωπου της αεροπορικής εταιρείας με εκπρόσωπο του αερολιμένα και λόγω της επιμονής άρνησης του κυβερνήτη να παραμείνουν οι επιβάτες εντός του αεροσκάφους έως ότου αναχωρήσει εκ νέου για τον αερολιμένα της Βεγγάζης, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος, με συνοδεία αστυνομικών.

Μετά τη διενέργεια ελέγχου ασφαλείας μεταφέρθηκαν στην αίθουσα πύλης αναμονής επιβίβασης Α23 του αερολιμένα όπου και παρέμειναν μέχρι την 20:00 οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία επιβίβασης τους στο αεροσκάφος. Κατά την παραμονή τους στην ανωτέρω αίθουσα, τέσσερις εκ των επιβατών, με σκοπό να παραμείνουν στην χώρα μας, επιχείρησαν να κρυφτούν σε τουαλέτα που υπήρχε στο σημείο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν και αυτοί στο αεροσκάφος.

Τελικά στις 21.05 η πτήση αναχώρησε για τη Βεγγάζη.

Είναι προϊόν φωτομοντάζ; Νέος σάλος με το πρώτο επίσημο πορτραίτο του πριγκιπικού ζεύγους της Δανίας

dania prigkipes

Είναι προϊόν φωτομοντάζ; Νέος σάλος με το πρώτο επίσημο πορτραίτο του πριγκιπικού ζεύγους της Δανίας

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων σχολίασαν εντόνως ότι το πορτραίτο είναι προϊόν είτε φωτομοντάζ,…

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για μια ταινία – «Λάθος» οι μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ

pexels tima miroshnichenko 7991326

Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια για μια ταινία – «Λάθος» οι μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ

Μια νέα έρευνα απάντησε στο ερώτημα για το ποια είναι η ιδανική διάρκεια για μια…