Newsroom

Newsroom

Εκτός κυβέρνησης οι υπουργοί του ΛΑΟΣ

Την παραίτηση τους από την κυβέρνηση Παπαδήμου, υπέβαλλαν τέσσερις υπουργοί και υφυπουργοί του ΛΑΟΣ, με τις εξελίξεις πλέον σε κυβερνητικό…

laos

Την παραίτηση τους από την κυβέρνηση Παπαδήμου, υπέβαλλαν τέσσερις υπουργοί και υφυπουργοί του ΛΑΟΣ, με τις εξελίξεις πλέον σε κυβερνητικό επίπεδο να είναι ραγδαίες.

Πρόκειται για τον υπουργό υποδομών Μάκη Βορίδη, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη, καθώς επίσης και τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Γεώργιο Γεωργίου.

Να σημειωθεί ότι οι κ. Βορίδης και Γεωργιάδης προτίθενται σύμφωνα με πληροφορίες να διαχωρίσουν τη θέση τους και να υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση, σε αντίθεση με τον κ. Ροντούλη.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Ροντούλης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, θεωρώ την παραμονή μου στην κυβέρνηση ασύμβατη με τη διαμορφωθείσα πραγματικότητα.
Συνεπώς, νιώθω υποχρεωμένος να προχωρήσω στην υποβολή της παραίτησής μου, διατηρώντας στο ακέραιο την εκτίμηση και τον σεβασμό έναντι του προσώπου σας.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα, έστω για βραχύ χρονικό διάστημα, να αγωνιστώ για την ανόρθωση του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας από τη θέση του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, ιδιαιτέρως δε μάλιστα για τον σκληρά εργαζόμενο κόσμο της κτηνοτροφίας.»

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…