Newsroom

Newsroom

Εκτέλεση στην Κηφισιά: Οι περίεργες αναρτήσεις της 33χρονης λίγο πριν την δολοφονήσουν

Η 33χρονη Κ.Α που δολοφονήθηκε στο πάρκινγκ του σπιτιού της φαίνεται πως είχε προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί.

5ba36f151dc524037b8b4567 1

Οι αναρτήσεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στο Instagram θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και προφητικές αφού είχε ποστάρει:

«Ο κόσμος λοιπόν χωρίζεται σε δυο κατηγορίες καρατσεκαρισμένο. Σε αυτούς που έχουν πρόβλημα και σε αυτούς που είναι πρόβλημα. Αυτοί που είναι πρόβλημα συνήθως ακουμπάνε σε κάποιους άλλους που στην συνέχεια έχουν πρόβλημα απο αυτους που είναι πρόβλημα. Όταν όμως αυτοί που έχουν πρόβλημα παρατρομάξουνε και ψιλοαδειάσουν αυτους που είναι πρόβλημα, τότε αυτοί που είναι πρόβλημα, δεν είναι πια πρόβλημα αλλά είναι άνθρωποι που έχουνε πρόβλημα. Και κάπως έτσι έρχεται η ζωή στα ίσια της πολεμόχαρη φυλή μου!!», έγραφε συγκεκριμένα η εικόνα ενώ η 33χρονη έγραφε στη λεζάντα «είναι το λεγόμενο… Από Σήμερα έχεις «πρόβλημα».


Λίγες ημέρες πιο πριν είχε γράψει: «Την επόμενη φορά που θα «ανοιχτώ» σε κάποιον θα είναι στη νεκροψία μου».

Το «συμβόλαιο θανάτου» που εκτελέστηκε σε βάρος της μπορεί να σόκαρε πολλούς ωστόσο, η ίδια φαίνεται ωστόσο, πως είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν της αρχές.  


Γνωστή στις αρχές

Η 33 Κ.Α. δεν ήταν άγνωστη στις αρχές. Είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της.

Απασχολούσε συχνά την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά «συμβόλαια θανάτου» ηχηρών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Μάλιστα στην Ασφάλεια θεωρούν πως έπειτα από τα τελευταία αιματηρά ξεκαθαρίσματα στο κόσμο της νύχτας, όπως αυτά του Μανώλη Καραγιάννη και του Βασίλη Γρίβα, το όνομα της 33χρονης Κ. Α. βρίσκονταν ψηλά στην λίστα με τις προγραφές ανθρώπων που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου.

Άλλωστε, το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με ένα από τα πλέον «βαριά» ονόματα της νύχτας, που φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής.


Μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας

Η 33χρονη γυναίκα, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ένοπλες ληστείες ενώ το Σεπτέμβριο του 2011 είχε γίνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας εναντίον της όταν άγνωστοι την πυροβόλησαν στο κεφάλι στο Γαλάτσι και ενώ η 26χρονη τότε ήταν 7 μηνών έγκυος. Παρά το βαρύ τραυματισμό της είχε καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή και μάλιστα να γεννήσει το βρέφος που κυοφορούσε.

Η 33χρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, επτά ετών, ενώ είχε μετακομίσει στην Κηφισιά πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ένα ακόμη προφητικό μήνυμα

Η ίδια δεν έκρυβε ότι αγαπούσε τα όπλα. Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (19/09/2018) στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά, είχε ανεβάσει στο instagram μια φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και να κάνει σκοποβολή.

Έγραφε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα». Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο πάρκινγκ όπου έγινε η εκτέλεση της 33χρονης, υπήρχαν κάμερες οι οποίες πιθανότατα να κατέγραψαν όλα όσα έγιναν. 


Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…