Newsroom

Newsroom

Εκτέλεση 33χρονης στη Κηφισιά: Το προφητικό μήνυμα και το "βαρύ" παρελθόν της

Δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού στην Κηφισιά εντοπίστηκε χθες το απόγευμα η 33χρονη Κ.Α.

5ba36f151dc524037b8b4567

Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για ένα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» που εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο η σορός της 33χρονης εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας από την μητέρα της η οποία την αναζητούσε αλλά δεν την έβρισκε πουθενά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η 33χρονη εντοπίστηκε «γαζωμένη» αφού δέχθηκε αρκετές σφαίρες -τουλάχιστον 15.

Γνωστή στις αρχές

Η 33 Κ.Α. δεν ήταν άγνωστη στις αρχές. Είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ την ίδια χρονιά είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της.

Απασχολούσε συχνά την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά «συμβόλαια θανάτου» ηχηρών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Μάλιστα στην Ασφάλεια θεωρούν πως έπειτα από τα τελευταία αιματηρά ξεκαθαρίσματα στο κόσμο της νύχτας, όπως αυτά του Μανώλη Καραγιάννη και του Βασίλη Γρίβα, το όνομα της 33χρονης Κ. Α. βρίσκονταν ψηλά στην λίστα με τις προγραφές ανθρώπων που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου.

Άλλωστε, το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με ένα από τα πλέον «βαριά» ονόματα της νύχτας, που φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής.


Μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας

Η 33χρονη γυναίκα, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ένοπλες ληστείες ενώ το Σεπτέμβριο του 2011 είχε γίνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας εναντίον της όταν άγνωστοι την πυροβόλησαν στο κεφάλι στο Γαλάτσι και ενώ η 26χρονη τότε ήταν 7 μηνών έγκυος. Παρά το βαρύ τραυματισμό της είχε καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή και μάλιστα να γεννήσει το βρέφος που κυοφορούσε.

Η 33χρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, επτά ετών, ενώ είχε μετακομίσει στην Κηφισιά πριν από περίπου έναν χρόνο.

Το προφητικό μήνυμα

Η ίδια δεν έκρυβε ότι αγαπούσε τα όπλα. Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (19/09/2018) στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά, είχε ανεβάσει στο instagram μια φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και να κάνει σκοποβολή.

Έγραφε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα». Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο πάρκινγκ όπου έγινε η εκτέλεση της 33χρονης, υπήρχαν κάμερες οι οποίες πιθανότατα να κατέγραψαν όλα όσα έγιναν. 


Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

AP24123016129693

Άγρια καταστολή στα αμερικανικά πανεπιστήμια σε βάρος των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης

Εκατοντάδες συλλήψεις στη Νέα Υόρκη -Η αστυνομία διέλυσε καταυλισμό διαδηλωτών στο πανεπιστήμιο του Τέξας

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV