Newsroom

Newsroom

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ

Η πολιτική διαβούλευση συνεχίζεται με τον Πρωθυπουργό να αναμένεται να έχει το απόγευμα τηλεδιάσκεψη με τη Γερμανίδα καγκελάριο και τον Γάλλο πρόεδρο. Πρόκειται για…

00000 10

Η πολιτική διαβούλευση συνεχίζεται με τον Πρωθυπουργό να αναμένεται να έχει το απόγευμα τηλεδιάσκεψη με τη Γερμανίδα καγκελάριο και τον Γάλλο πρόεδρο.

Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά  Ολάντ, με τους οποίους είχε τηλεδιάσκεψη διάρκειας μίας ώρας την περασμένη Πέμπτη.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στις Βρυξέλλες οι διαβουλεύσεις των εκπροσώπων της Ελλάδας με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Χθες το πρωί, συνεδρίασαν τα τεχνικά κλιμάκια για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, των αγορών κ.α. ενώ το απόγευμα συνεδρίασαν τα στελέχη του Brussels Group.

Ελληνικές διπλωματικές πηγές δηλώνουν ικανοποιημένες από την πρόοδο των διαβουλεύσεων, επισημαίνοντας πως τείνουν προς την επίτευξη συμφωνιών σε κεντρικής σημασίας τομείς που αφορούν τα επίπεδα του ΦΠΑ, τον δραστικό περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, τη σταδιακή ενοποίηση ασφαλιστικών ταμείων κ.ά.

 

 

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…