Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή σε αυτές τις περιοχές για καταιγίδες μέχρι το βράδυ (Εικόνα)

«Τα πρωινά προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πιθανότητα για έντονες κατά τοπους βροχές και καταιγίδες».

freddie marriage mYOea xnu k unsplash

Ο καιρός είναι άστατος και ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών της χώρας να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή από το μεσημέρι έως το βράδυ της Τετάρτης (29/11).

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει πως τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πιθανότητα ότι ο καιρός θα χειροτερέψει με έντονες κατά τόπους βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι) και πως σε αυτά τα σημεία χρειάζεται από τους πολίτες αυξημένη προσοχή.

Παράλληλα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφορικά με την θερμή εισβολή που αναμένεται τις επόμενες μέρες, τόνισε πως οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου θα κυλήσουν με καλό καιρό και το θερμόμετρο στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα σε μία χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αναρωτιέται αν φέτος ο Άγιος Βασίλης θα έρθει για τα Χριστούγεννα από τη θάλασσα, λέγοντας πως «οι καμήλες του νότου νικάνε τις αρκούδες του βορρά παρά ότι το ημερολόγιο θα δείχνει Δεκέμβρη», αναφερόμενος στην αφρικανική σκόνη που θα επισκεφτεί τη χώρα το Σαββατοκύριακο.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση για το Σάββατο

Σε όλη τη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής