Newsroom

Newsroom

Έκρηξη Κούγια στη δίκη Πισπιρίγου: «Να πάει στο διάολο η κατηγορούμενη, η δικαιοσύνη είναι το θέμα»

Απίστευτες ατάκες από τον Αλέξη Κούγια

4779719

Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με την πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στη δίκη Πισπιρίγου, καθώς υπονόησε ότι η ίδια μεροληπτεί ζητώντας την εξαίρεση της απ’ τη δίκη.

Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος κατήγγειλε επηρεασμό του δικαστηρίου από την εκείνη, ενώ λίγο αργότερα τόνισε ότι το θέμα είναι η δικαιοσύνη η οποία σύμφωνα με τον ίδιο καταρρακώνεται κάθε μέρα και όχι η Ρούλα Πισπιρίγου για την οποία είπε «να πάει στον διάολο».

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Ήδη από την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης αρνήθηκε την κλήση προς κατάθεση σειράς σημαντικών μαρτύρων, την προσκόμιση των τριμηνιαίων καταστάσεων φαρμάκων. Μολονότι στην πορεία της δίκης προέκυψαν και αλλά αιτήματα, όπως η επανεξέταση μαρτύρων, γονιδιακός έλεγχος, νέες τοξικολογικές εξετάσεις, η πρόεδρος προέβη στις συμπεριφορές ενδεικτικές της αμεροληψίας της.

Σας είπα ότι έχω να κάνω θεραπεία κι εσείς είπατε ότι δεν θα τον ξαναφέρετε το μάρτυρα! Ποιος είστε; Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να το κάνει αυτό! Τολμώ να το πω… να μη σας τύχει ποτέ αυτό το πράγμα! Είναι ανήθικο.

Πως γίνονται καθηγητές αυτοί με τα γλειψίματα από εδώ κι από εκεί!

Να πάει στο διάολο η κατηγορούμενη! Η Δικαιοσύνη είναι το θέμα! Έχει καταρρακωθεί! Είναι κράτος δικαίου αυτό που ζούμε; Τη συνέλαβαν χωρίς τίποτα! Κι έβγαινε ο υπουργός και πανηγύριζε! Και έβγαιναν στις κωλοεκπομπές και καταδίκαζαν!» συνέχισε ο κ. Κούγιας και ξέσπασε λέγοντας ότι μόλις ακούγεται το όνομα Πισπιρίγκου «ούτε η αδελφή της δε μπορεί να βρει δουλειά».

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

astynomia skai

Αγρίνιο: Άγριο οπαδικό επεισόδιο – Επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βγήκαν να πανηγυρίσουν (video)

Επίθεση σε τρεις 18χρονους έκαναν άτομα με κουκούλες στο Αγρίνιο

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…