Newsroom

Newsroom

Έκοψαν το ρεύμα σε διαβητικό – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής ένας πατέρας τριών παιδιών που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και συνεργείο…

deh 5

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής ένας πατέρας τριών παιδιών που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του στην περιοχή Δήλι από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία του, αφού είναι απαραίτητο να κάνει τις ενέσεις του, οι οποίες όμως αν μείνουν εκτός ψυγείου είναι άχρηστες.

Συγκεντρωμένα τα έξι αδέλφια του έξω από  τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου, όπως μεταδίδει το Logotypos.gr, τόνισαν την απελπιστική  κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, αφού τόσο ο ίδιος όσο και συγγενείς του ζήτησαν βοήθεια από παντού, αλλά δεν βρήκαν την αναμενόμενη ανταπόκριση.

«Αντί να μπορεί να πάει τα παιδιά του στην Αθήνα που είναι άρρωστα, τον φέραμε σε κώμα εδώ… Δεν έχει χρήματα να πληρώσει τη δόση της ΔΕΗ. Τι πρέπει να κάνει… του έκοψαν το ρεύμα και ζει μεσ’ τη φτώχια όπως όλος ο κόσμος», λέει ο πατέρας της συζύγου του Αρτέμη Ρουσσουνέλου, συμπληρώνοντας με δάκρυα στα μάτια: «Η τραγική κατάσταση τον έσπρωξε να πάρει το μωρό του έξι μηνών και να αποπειραθεί να πέσει από την ταράτσα του σπιτιού του και τον έσωσε μια γυναίκα στο παραπέντε. Να πώς αυτοκτονεί ο κόσμος από απελπισία».

«Η κατάσταση είναι τραγική το αποτέλεσμα είναι να τον φέρουμε ετοιμοθάνατο», είπε η μητέρα της συζύγου του, ενώ η καρκινοπαθής αδελφή του συμπλήρωσε: «Αναγκαστικά χτύπησε  ινσουλίνη που βρισκόταν εκτός ψυγείου και μετά από μισή ώρα τον φέραμε στο νοσοκομείο… Είχε ανέβει πολύ το ζάχαρο… Έλεγε ότι έτσι κι αλλιώς χαμένος ήταν.. Εμείς τού λέγαμε να μην την κάνει..  οι καταστάσεις  είναι άσχημες. Έχει ένα μωρό έξι μηνών και δύο παιδιά άρρωστα που πρέπει να τα μεταφέρει στο “Παίδων”».

Σύμφωνα με το logotypos.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα. Ο κ. Ρουσσουνέλος εκτός από τον ίδιο τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους (11 ετών, 8 ετών και 6 μηνών) φιλοξενεί στο σπίτι και την καρκινοπαθή αδελφή του. Το ποσό που χρωστάει στη ΔΕΗ ανέρχεται στα 3.200 ευρώ για το οποίο έχει γίνει διακανονισμός (300 ευρώ τον μήνα).

Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Έκανα ό,τι μπορούσα και πλήρωσα 1200 ευρώ μαζεμένα. Τώρα δεν πλήρωσα τη δόση του Οκτωβρίου συν το τρέχον ρεύμα και ήρθαν αμέσως και μου το έκοψαν ημέρα Παρασκευή μάλιστα, που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να γίνει κάτι. Δυστυχώς μας βλέπουν ως ευρώ. Μας έχουν καταντήσει το 2014 να ζούμε με πετρογκάζ…Αν θέλω λοιπόν να… ησυχάσω από αυτή την κατάσταση θα κάνω μια ένεση που θα είναι άχρηστη και… έφυγα. Τελείωσα!».

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

Λαμπρόγιαννη

Σοκάρει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Βρέθηκα λίγο πριν φάω ξύλο, δεν αντέχω να βιώσω ξανά τέτοια βία»

«Πολλές φορές υπάρχει μια βουβή βία, η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από αυτήν που εκφράζεται»,…

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

ap johnson

H Johnson & Johnson δίνει 6,5 δισ. δολάρια για να βάλει τέλος στις αγωγές για το πιθανώς καρκινογόνο ταλκ της

Η εταιρεία αποδέχεται να πληρώσει κάπου 6,475 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 25 ετών για να…