Newsroom

Newsroom

Εισβολέας: Από τότε που σταμάτησα να ντρέπομαι για την καταγωγή μου, απελευθερώθηκα (video)

"Η τραπ είναι ανάγκη της κοινωνίας, είναι το soundtrack της εποχής"

CropImage 21

Για τις καταβολές του και τη σχέση του με τη μουσική μίλησε στην εκπομπή Musicology της ΕΡΤ ο ράπερ Εισβολέας, ενώ κατέθεσε και την άποψή του για την τραπ μουσική.

“Εγώ φιλτράρω τα πάντα μέσω της κοινωνίας που ζω. Όταν ένας από το γκέτο της Αμερικής μου λέει τα βιώματά του, δεν μπορώ να τα καταλάβω στο 100%, γιατί δεν έχω ζήσει εκεί. Εγώ ζω στη γειτονιά μου, εδώ θα χαιρετήσω την κυρία Φωτεινή, θα χαιρετήσω τον κύριο Μπάμπη, θα μου πει μια ατάκα, αυτό θα το καταλάβω”, ανέφερε ο ράπερ, προσθέτοντας:

Από τον καιρό που άρχισα να μην ντρέπομαι για την καταγωγή μου και να εκφραστώ όπως έχω μάθει να εκφράζομαι, πραγματικά απελευθερώθηκα, έγινα αυτό που είμαι σήμερα και το χαίρομαι πιο πολύ“.

Ερωτηθείς σχετικά με την τραπ μουσική, απάντησε: “Η τραπ πιστεύω ότι είναι ανάγκη της κοινωνίας, αλλιώς δεν θα υπήρχε. Αν αναλογιστείς ότι ζούμε σε μία κοινωνία όπου όλα κινούνται γρήγορα, οι έρωτες, οι αγάπες, οι φιλίες, η τραπ αποτυπώνει αυτήν τη γρηγοράδα, πέντε στίχους, ένα κομμάτι σε δέκα λεπτά, μπαπ-μπαπ να το πούμε να γίνει.

Είναι το soundtrack της εποχής. Γι’ αυτό έχει και το αντίκρισμα που έχει. Θεωρώ ότι και οι πιτσιρικάδες που λένε αυτά που λένε, μεγαλώνοντας θα αλλάξουν, όπως όλοι μας. Κι εγώ ως πιτσιρικάς δεν έλεγα κάτι λιγότερο“.

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.