Newsroom

Newsroom

Εισβολή χρυσαυγιτών στην ΕΣΗΕΑ με επικεφαλής Λαγό, Παναγιώταρο και Μπαρμπαρούση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Ντου» στην ΕΣΗΕΑ έκανε μια ομάδα χρυσαυγιτών με επικεφαλής τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. "Παρών" ήταν και ο Νίκος Μίχος ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο, φώναζε και έβριζε τους παρευρισκόμενους.

584eba071dc524683f8b4595

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στον 3 όροφο της Ακαδημίας 20, όπου στεγάζεται η ΕΣΗΕΑ και πραγματοποιούταν εκδήλωση με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, μέλη τη Χρυσής Αυγής και οι υπόδικοι βουλευτές συγκεντρώθηκαν επί της οδού Ακαδημίας, αποκλείοντας το κτήριο και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Αμέσως μετά περίπου 20 άτομα μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Λαγό, Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση και Μίχο, ανέβηκαν στον 3ο όροφο όπου γινόταν η εκδήλωση.

Αφού φώναξαν υβριστικά συνθήματα, όπως «Η Θράκη είναι ελληνική» και «Βρωμιάρηδες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» αποχώρησαν με στρατιωτικό παράγγελμα. 

Οι διοργανωτές καταγγέλλουν πως είχαν ζητήσει αστυνομική προστασία, αλλά η έκκληση τους αγνοήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία.

Δείτε σχετικό βίντεο του «ντου» των Χρυσαυγιτών που ανάρτησε η «Εφημερίδα των Συντακτών»:


Δείτε φωτογραφίες:








Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…