Newsroom

Newsroom

Είναι αυτός ο σύντροφος του μακελάρη του Ορλάντο; – τι αποκαλύπτει για το κίνητρο του δράστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μακελάρη του Ορλάντο ο οποίος πριν από μερικές ημέρες σκότωσε δεκάδες ανθρώπους την ώρα που διασκέδαζαν σε γκέι μπαρ.

576ba20f1dc524b25e8b4804

Ένας άνδρας, ο οποίος υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με τον δράστη του μακελειού αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο, Univision, ότι το κίνητρο που τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη δεν ήταν η τρομοκρατία, αλλά η εκδίκηση, καθώς είχε μάθει πως ένας από τους πρώην συντρόφους είναι φορέας του AIDS.

Ο Μιγκέλ, όπως αποκαλείται o άντρας στη συνέντευξη, είπε ότι γνώρισε τον μακελάρη του Ορλάντο σε ιστοσελίδα γνωριμιών και οι δυο τους συνήψαν ερωτική σχέση, που κράτησε δύο μήνες και τελείωσε τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ο Ματίν ήταν γλυκός και τρυφερός. Έψαχνε την αγάπη. Έψαχνε κάποιον να τον αποδεχτεί και να τον αγκαλιάσει» είπε ο Μιγκέλ ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Έκλαψα, όσο δεν φαντάζεστε. Αλλά έπρεπε να τα πω, γιατί η αλήθεια είναι, ότι το κίνητρό του δεν ήταν η τρομοκρατία. Πιστεύω ότι το έκανε για εκδίκηση. Μισούσε τους Πορτορικανούς, για ό,τι του έκαναν. Μου είχε πει ‘’θα τους κάνω να πληρώσουν, για όσα μου έχουν κάνει’’».

Όπως είπε ο Μιγκέλ, ο μακελάρης είχε ερωτικές επαφές με δύο Πορτορικανούς, εκ των οποίων ο ένας ήταν θετικός στον ιό HIV. Ενώ ο Ομάρ είχε κάνει εξετάσεις και ήταν αρνητικές αμφισβητούσε το αποτέλεσμα και ήθελε να τους κάνει να πληρώσουν.