Newsroom

Newsroom

«Είμαι αθώα, είμαι στη φυλακή κι άλλοι κάνουν πάρτι» – H Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να αποφυλακιστεί

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε ολοταχώς για μετωπική σύγκρουση Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου

a 316 1 1 1 1 2 1 1 1 3 3

Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες μόλις ώρες αφότου κρίθηκε προφυλακιστέα και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως επισήμανε μιλώντας στον Open το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η 33χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας κρατείται σε κελί του πρώτου ορόφου των φυλακών Κορυδαλλού, υπό αυστηρή επιτήρηση. Η ίδια συνεχίζει να δηλώνει αθώα ενώ αφήνει αιχμές για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Με αποδέκτη την εφημερίδα «Πελοπόννησος» (κατ’ επιθυμίαν της) μέσα από τη φυλακή -κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί- διαμέσου προσώπου που μίλησε προχθές μαζί της, της αποδίδεται η φράση: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι». Αυτό ερμηνεύεται από πολλούς ως αιχμή για τον Μάνο Δασκαλάκη με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Την ίδια στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται, σήμερα ή αύριο, να πάει μαζί με τον δικηγόρο του στην ανακρίτρια της υπόθεσης και να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας. Θα τοποθετηθεί, δηλαδή, και επίσημα απέναντι από τη γυναίκα του, ως πολιτική αγωγή, ως κατήγορός της στην υπόθεση, αποδεχόμενος πως η σύζυγός του δικαιολογημένα κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…