Είχε και υποβολέα στη συνέντευξη τύπου – παράσταση η Μενδώνη;

Μια σωτήρια φωνή.... ακούγεται στο βίντεο τη στιγμή που η υπ. Πολιτισμού δείχνει να μπερδεύει τα λόγια της όταν αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη

NewsRoom 20/02/2021 | 15:36

Ο ρόλος του υποβολέα ήταν κάποτε σημαντικός στις θεατρικές παραστάσεις. Καρφωμένος στο λεγόμενο υποβολείο, ένα μικρό ειδικό χώρο κάτω από το μπροστινό μέρος της σκηνής, ήταν πάντα εκεί για να υπενθυμίσει στον/στην ηθοποιό την ατάκα εάν από την εμπειρία του διέκρινε ότι την είχε ξεχάσει.

Με το πέρασμα των χρόνων το επάγγελμα του υποβολέα στο θέατρο παρήκμασε και χάθηκε

Όπως αναφέρει η Αυγή υπήρχε υποβολέας κατά τη συνέντευξη τύπου – παράσταση που έδωσε η εξαπατημένη από τον Δημήτρη Λιγνάδη, Λίνα Μενδώνη.

Η υπουργός Πολιτισμού τη στιγμή που αναφέρεται στη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη και λέει ότι δεν είχαν προσωπική σχέση φαίνεται να μπερδεύει τα λόγια της.

Τότε στο βίντεο ακούγεται δυο φορές μια σωτήρια φωνή... που υπενθυμίζει, όπως το πάλαι ποτέ ο υποβολέας στις θεατρικές παραστάσεις, την ατάκα που πρέπει να πει η Λίνα Μενδώνη. Και αυτή η φωνή σύμφωνα με την Αυγή  δεν είναι άλλη από εκείνη της Άννας Παναγιωταρέα (;) , της ειδικής συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας στο πολιτικό γραφείο της Λίνας Μενδώνη. 

Τελικά όσο κι αν οι καιροί αλλάζουν και κάποια επαγγέλματα χάνονται, υπάρχουν ρόλοι διαχρονικοί. Όσο αν τελικά υπήρχε υποβολέας την απάντηση την ξέρει μόνο η κ. Μενδώνη